Jasno
21°
Bratislava
Lesana
5.5.2024
Skutočné lietadlo na metri štvorcovom? Pozrite sa
Zdielať na

Skutočné lietadlo na metri štvorcovom? Pozrite sa

BRATISLAVA / Počas uplynulých dní prešli priestory televízie JOJ veľkou zmenou. Redaktori sa v novom newsroome ani nestihli zabývať a steny v redakcii postriekal grafiťák. Toto je výsledok...

Priniesol si až 15 sprejov, je to úlet

Dalibor prišiel, obzrel si, postriekal a odišiel. V spravodajskej redakcii TV JOJ nebol ani päť minút a rovno sa pustil do práce.

Nešlo pritom iba o také haky-baky a už vôbec nie o nič nelegálne. Dalibor sa sprejerstvom živí a grafity strieka už 16 rokov. Na toto dielo si priniesol až 15 sprejov.

Jeho zámerom bolo pretvoriť stenu na palubu Boeingu, aby sa tieto sedadlá necítili v redakcii opustené. "Je to taký úletík, ale je to dobré, moderné," hovorí Dalibor.

Skrášlil aj múr na parkovisku

Toto nebola Daliborova prvá návšteva JOJky. Pred pár mesiacmi skrášlil aj múr na parkovisku. "Je to iné, ale je to v pohode," hovorí Dalibor. A aká je hlavná výhoda striekania grafitov v televízii? "Tu bola dobrá atmosféra, dobre nás nakŕmili," hovorí Dalibor.

Pre vyučeného kuchára je mať plné brucho pochopiteľne prvoradé. Keď sa Dalibor u nás tak dobre cítil, tak bolo namieste sa ho spýtať, čo bude u nás tvoriť aj nabudúce. "Z vonka na budovu by sa hodilo niečo. Je to také staré komunistické. Zvnútra to vyzerá dobre...," dodáva Dalibor.

Téme sa venuje reportér Ján Baček. INFORMÁCIE ONLINE TU.

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy