Jasno
19°
Bratislava
Anastázia
30.4.2024
Hasiči šetria kde sa dá! Na palivové nádrže im lepia papierové plomby
Zdielať na

Hasiči šetria kde sa dá! Na palivové nádrže im lepia papierové plomby

Pohonné hmoty do hasičských áut zrejme lákaju aj iných! Ako inak sa dá vysvetliť modrá nálepka, ktorou je prelepené veko palivovej nádrže na jednom z hasičkých terénnych áut ! Modrá nálepka zrejme slúži pre účely kontroly natankovanej nafty do hasičského auta.

Autu pripisujú vyššiu spotrebu

Kto naftu do auta vydal, takto si tankovanie označil. Následná kontrola prejdených kilometrov porovnaná so spotrebou nafty či benzínu určite preukáže, či nafta na prídel náhodou neskončila v úplne inom aute! Už v minulosti bolo preukázané, že palivo určené do služobných áut policajných ochrankárov končilo v súkromných autách príslušníkov.

Tí spotrebu pohonných hmôt vykazovali tak, že pridelenému autu pripisovali vyššiu spotrebu, akú reálne služobná limuzína mala. Rozdiel v litroch medzi skutočnou spotrebou a tou vymyslenou, si potom tankovali do súkromných áut.

Je to vizitka politickej elity

Na vlastných civilných autíčkach tak jazdili zadarmo! Hasiči, ktorí naftu vodičom vydávajú si takto zrejme robia vlastnú "poistku " aby sa pri náhodnej kontrole "zhora " mohli vyhnúť prípadným podozreniam z kšeftovania s naftou či benzínom, ktorý im platíme my - daňoví poplatníci! Ale aby sme nikoho z radou ozajstných hrdinov neočierňovali, musíme dodať: Naši hasiči, ďakujeme vám za vaše odhodlanie a ochotu ochraňovať nezištne naše životy a majetky!

Ste totiz naozajstní hrdinovia, ktorých, žial, štát stále nedokáže za vašu nebezpečnú pácu zaplatiť tak, ako si to zaslúžite. A tie modré nálepky berte ako nutné zlo! Veď aj to je vizitka Slovenska a našej politickej elity!

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy