Zatiahnuté
13°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Bývalá misska pred súdom opäť trvala na svojej nevine. Od sudcu žiadala vrátenie zhabaného auta
Zdielať na

Bývalá misska pred súdom opäť trvala na svojej nevine. Od sudcu žiadala vrátenie zhabaného auta

BRATISLAVA / Trvám na tom, že som nevinná. Bývalá misska Daniela Kralevich sa opäť bránila pred súdom. Podnikateľka autom pred viac ako dvoma rokmi pripravila o život 18-ročnú študentku Linh. Sudcu dnes žiadala, aby jej vrátili zhabané auto. Vypovedali aj svedkovia.

"Obidvaja svedkovia sa vyjadrili, že v podstate nič nevideli. Nehodu nevideli. Nevideli ako sa stala, ani ako prebehla. Nevideli nič, čo by vnieslo do prípadu viac svetla," uviedla Kralevich. Ani jeden z dvoch svedkov, ktorí boli predvolaní priamo nehodu nevideli. Videli len to, čo sa dialo po nej. Po zrážke počuli krik a hystériu. Keď pribehli k zranenej maturantke, bol pri nej ďalší svedok. Ten sa jej snažil pomôcť. "Kolega hovoril, že len nech ju neotáča, lebo to bude horšie. On ju aj tak otočil. Krv jej striekala z hlavy, nemala polovicu lebky. Bolo to celé zle," uviedol jeden zo svedkov.

Linh pôvodom z Vietnamu prišla o život ešte v septembri v roku 2020. Podľa obžaloby ju Kralevich zrazila na priechode pre chodcov na Tomášikovej ulici v Bratislave. Navyše šla prirýchlo, takmer 64 kilometrov za hodinu. Kralevich ale od začiatku tvrdí, že je nevinná a za nehodu nemôže. Obvinená sudcu žiadala, aby jej konečne vrátili zaistený luxusný Range Rover. Ten bol ale proti. Podľa jeho slov znalecké dokazovanie nebolo ešte vykonané a znalec nebol vypočutý. "To auto nemá byť veľmi veľký dôvod byť zadržiavané, keďže už na ňom bola spravená technická skúška. Toto auto je zadržiavané z nášho pohľadu zbytočne," povedala Kralevich.

Pojednávanie bude pokračovať 16. mája. Na súd sú predvolaní štyria svedkovia.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy