Jasno
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Uhrík a jeho (ne)nosenie respirátora: To je najmenší problém, ktorý Slovensko má
Zdielať na

Uhrík a jeho (ne)nosenie respirátora: To je najmenší problém, ktorý Slovensko má

BRTISLAVA / Europoslanec Milan Uhrík sa ustavične pohybuje po parlamente bez nasadeného respirátora. V zahraničí ale respirátor nosí a protipandmeické opatrenia dodržiava. Na tlačovej besede, ktorá sa konala v stredu, 9. februára, po hlasovaní o obrannej zmluve s USA, sa redaktorka TV JOJ opýtala Uhríka, prečo nenosí respirátor aj na Slovensku.

Fotky uverejnila europoslankyňa Nicholsonová

Upozornila na to aj europoslankyňa Lucia Ďuriš Nicholsonová. "Môj manžel priletel do Bruselu. Letel s Uhríkom. Ten sedel v business class poslušne s FFP2 na ústach. Veľký pán to je,“ uviedla Lucia Ďuriš Nicholsonová na sociálnej sieti. 

Europoslanec Milan Uhrík v slovenskom parlamente respirátor ani rúško nenosí, v zahraničí naopak pandemické opatrenia dodržiava a respirátor nosí podľa pravidiel. Na tlačovej besede sa redaktorka TV JOJ Uhríka spýtala, aký vidí rozdiel medzi slovenskými predpismi a tými, ktoré platia v zahraničí. "Riešiť tu respirátory, rúška a nezmysly v čase, keď vláda schválila jednu z najhorších vlastizradných zmlúv v histórií Slovenskej republiky, je to skutočne elementárne. Toto je skutočne najmenší problém, ktorý Slovensko má," reagoval Uhrík. 

Redaktorka na odpoveď zareagovala, že si nemyslí, že je to najmenší problém. "Nedodržiavate elementárne predpisy, ktoré platia na ochranu verejného zdravia. Je to v poriadku podľa Vás? "V zahraničí to nevadí, keď ich dodržiavate a na Slovensku nemusíte, lebo ste Slovák?" opýtala sa redaktorka TV JOJ. Uhrík povedal, že je to jeho postoj a dodal: akujem za otázku."

Súvisiace články

Najčítanejšie správy