Skoro jasno
14°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Striptíz na prednáške. Dievča (25) sa vyzlieklo z prinútenia!
Zdielať na

Striptíz na prednáške. Dievča (25) sa vyzlieklo z prinútenia!

Takúto prednášku dejín umenia by si asi priali všetci študenti. Diela moderných výtvarníkov totiž prezentovalo mladé dievča počas sexi striptízu, kde ukázalo nahé prsia a pestré nohavičky. Serveru blesk. cz sa podarilo túto absolventku animácie vypátrať. A tá prezradila, že až takto sa vyzliecť vôbec neplánovala!

Bála som sa a hanbila, tvrdí "striptérka"

"Vedela som, že si budem postupne vyzliekať jednotlivé časti oblečenia, ktoré symbolizujú jednotlivých výtvarníkov... No a keď som teda mala všetko na sebe, tak mi zrazu oznámili, že v závere si musím hore vyzliecť všetko!" povedala v rozhovore pre Blesk.cz 25-ročná Antónia Urbancová.

"Už nebolo úniku. Bála som sa a zároveň sa hanbila. Nemyslím si, že mám postavu, ktorú by som mohla ukazovať... Malo na mňa pozerať 50 ľudí... Divím sa, aký to malo ohlas," dodáva.

Nápad ocenili aj pedagógovia

90 sekúnd moderného umenia prebudilo všetkých znudených študentov aj ospalcov. Podľa autora nápadu, 25-ročného študenta réžie Martina Juzu tak účel splnil. Podľa neho chceli byť len svieži, provokatívni a inteligentní. A nápad za vkusný a vtipný považujú aj samotní pedagógovia.

YouTube.com

Súvisiace články