Polojasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Psychologička z Británie lieči pacientov súložou!
Zdielať na

Psychologička z Británie lieči pacientov súložou!

Asi 30-ročná britská psychologička sa zaoberá sexuálnymi problémami mužov. Svojich pacientov vo veku od 25 do 65 rokov neváha liečiť práve pohlavným stykom! Odmieta však tvrdenia, že je prostitútka...

Terapia sexom

Padma Devaová svoju "terapiu" praktizuje v Londýne a Somersete. S každým platiacim pacientom si dáva asi dvojhodinové schôdzky v hotelovej izbe. Tu strieda rozhovory s fyzickým kontaktom vrátane dotykov, hladkania, masáže a súlože.

Za 9 "sedení" 4500 eur

Mužov chce zbaviť problémov s predčasnou ejakuláciou, nedostatočnou erekciou či chorobnou nesmelosťou. Médiá uisťovala, že sa jej to darí a cíti uspokojenie z toho, že sa jej pacienti menia a ich sexuálny život sa zlepšuje. Deväť konzultácií stojí 4500 eur.

Lieči na základe štúdie z 50. rokov

Podľa serveru CeleMondo používa Angličanka rozporuplnú metódu založenú na vedeckej štúdii z 50. rokov 20. storočia. Výsledky tejto štúdie ukázali, že 75 percent z 11 rokov sledovancýh 510 ženatých a 54 slbodných mužov dokázalo prekonať svoje sexuálne problémy.

V prípade, že podobnú psychologičku vo vašej blízkosti nenájdete, tu je pár rád o tom, čo všetko dokáže ovplyvniť sexuálny apetít:

ISIFA

Súvisiace články

Najčítanejšie správy