Jasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Sexoval s mŕtvou dcérou, zneužíval aj psa!
Zdielať na

Sexoval s mŕtvou dcérou, zneužíval aj psa!

Muž z Podhájskej nemal iba zavraždiť svoju dcéru, ale dokonca sexuálne zneužíval aj vlastného psa! O tom, čo 59-ročný údajný vrah pácha na bezbrannom zvierati prehovorila jeho družka. Teraz psíka našťastie čaká lepší život.

Po medializácii prípadu sa mnoho ľudí na Slovensku začalo zaujímať o Ronyho osud. Ten bude zaiste lepší, ako tomu bolo pri 59-ročnom mužovi, ktorý mal pri pohlavnom styku zavraždiť 29-ročnú dcéru Ruženu. Spolu s ním sa na vražde údajne podieľala aj jeho družka.

Helena sa po prevalení prípadu na pár dní ocitla na slobode. Okrem toho, že nám opísala vraždu prehovorila aj o zverstvách, ktoré páchal jej druh na psíkovi. "Keď som mu ja nedala, tak dotiahol psa a robil s ním orgie. To ste ešte nevideli. To nedokáže ani silná nátura," povedala otvorene žena.

Nakrúcala zvrátený sex

Tá pri sexuálnom zneužívaní Ronyho dokonca Jaroslava nakrúcala. Helena sa rozhovorila aj o tom, že psíkovi sa to určite páčilo. Pri jej slovách nám behal až mráz po chrbte. "Ako keby pes plakal. Bolo vidieť, že pes za ním normálne túžil," tvrdila.

Otrasné podmienky

Zviera okrem šokujúceho zneužívania žilo v katastrofálnych podmienkach. Priviazané bolo na  hrubej a krátkej reťazi. Jedlo tiež videlo iba občas. Zástupcovia nitrianskeho útulku ho z miesta preto pred pár dňami odviezli preč. Rony je ešte ustráchaný a na nový život si zvyká postupne. Momentálne je v karanténe. Potom si ho už zoberú noví majitelia, ktorých našla Sloboda zvierat.

tv joj

Súvisiace články

Najčítanejšie správy