Skoro jasno
18°
Bratislava
Lesana
5.5.2024
Družka vraha Ruženky (†29): Ukojil sa druhýkrát, ale už na mŕtvej dcére
Zdielať na

Družka vraha Ruženky (†29): Ukojil sa druhýkrát, ale už na mŕtvej dcére

Otrasný prípad vraždy vyplával na povrch práve v Podhájskej, okres Nové Zámky. 29-ročnú Ruženu, ktorá zmizla po opekačke a po ktorej sme pátrali ešte v júli tohto roka, našli zavraždenú a zakopanú. K tomuto hroznému činu sa priznal práve jej otec. Vraj ju dokonca znásilnil a počas sexu uškrtil. A prizerať sa mala jeho družka Helena, ktorá teraz prehovorila...

"Ukojil sa raz, ukojil sa druhýkrát, ale už na mŕtvej dcére," popisovala družka Helena hrozného otca. Podľa jej slov mal 56-ročný Jaroslav svoju dcéru zneužívať dlhé roky. "U nich to bolo normálne od malička, to bolo ich rodinné tajomstvo."

Muž mal svoju dcéru v ten osudný deň znásilňovať práve nad cintorínom. Než sa k žene dostala, bol Jaro už po prvom pohlavnom styku. Dcéru pritom dusil a Helenu mal pozvať "do trojky". Napriek všetkému sa úbohej žene snažila pomôcť. "On sa skotúľal dole a začala mi nadávať a zase skočil na ňu..." Ružena bola už mŕtva. A Jaroslav v ukájaní pokračoval...

Tam sa však všetko zverstvo nekončí. Jaroslav mal zneužívať podľa Heleny aj zvieratá. A nútil ju všetko nakrúcať. "Tak dotiahol do kuchyne psa a tam robil orgie s ním, aj sliepku, ale to mi vymazal."

Dva mesiace mlčania napokon prelomila kvôli svedomiu a sestre zavraždenej Ruženky prezradila miesto, kde sa jej telo nachádza, aj čo sa stalo. "Že mi musí niečo povedať... A začala, že ja viem, kde je tvoja sestra zakopaná... Že ju znásilnil a uškrtil," prezradila sestra Ruženy. Policajti tak získali potrebné informácie a za pomoci špeciálne cvičeného psa telo našli.

Po Ružene bolo vyhlásené pátranie ešte v júli, kedy mala podľa svojej sestry odprevádzať družku svojho otca. Údajne bola aj tehotná. No odvtedy ju nikto nevidel.

Jaroslava už polícia zadržala a obvinila z vraždy. O miere zavinenia jeho družky sa však ešte rozhoduje.

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy