Zatiahnuté
11°
Bratislava
Danica, Dana
16.4.2024
Nechcela jej dať dom, tak dobodala troch ľudí
Zdielať na

Nechcela jej dať dom, tak dobodala troch ľudí

Niekoľkomesačný spor dvoch žien sa skončil krvavo. 28-ročná matka piatich detí z Obeckova pri Veľkom Krtíši nožom zranila ženu, od ktorej kúpila rodinný dom. Zaútočila aj na jej syna a nevinného muža, ktorý sa dvojicu snažil len chrániť. Všetci sú hospitalizovaní v nemocnici.

Zúfalá a opitá žena sa pravdepodobne rozhodla vziať spravodlivosť do vlastných rúk. Bodla troch ľudí a dala sa na útek. Rozbehla sa dole ulicou a s krikom vbehla do cudzieho dvora rodinného domu.

Útoku predchádzala hádka

Podľa miestnych obyvateľov tomuto útoku predchádzala hádka za rodinný dom. Útočníčka si ho od 62-ročnej ženy kúpila za 1000 eur. Nemá však ani peniaze, ani dom. Majiteľka nehnuteľnosti ho totiž údajne predala aj svojmu synovi a Monika s piatimi deťmi musela z domu odísť.

Nožom so 7 centimetrovou čepeľou pichla syna majiteľky domu do brucha pred miestnymi potravinami. Zranila aj ďalšieho muža a majiteľku domu. Všetci sú hospitalizovaní v nemocnici, dvaja sa budú liečiť zo zranení 14 dní, syn majiteľky domu 3 týždne.

"Z prečinu ublíženia na zdraví a z prečinu nebezpečného vyhrážania vyšetrovateľ obvinil 28-ročnú ženu. Obvinená bola po vykonaní výsluchu vyšetrovateľom prepustená a bude vyšetrovaná na slobode," povedala banskobystrická policajná hovorkyňa Petra Vašková.

Policajné auto v noci_ilustračné foto

TV JOJ/ilustračné

Súvisiace články

Najčítanejšie správy