Jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
AUTENTICKÉ ZÁBERY: Kamaráta prichytil so ženou a bodol...
Zdielať na
Krimi

AUTENTICKÉ ZÁBERY: Kamaráta prichytil so ženou a bodol...

Takmer tragicky sa skončila nočná hádka dvoch priateľov. Po tom, ako muž videl kráčať svoju ženu v spoločnosti kamaráta, praskli mu nervy a vytiahol nôž. Ostrú čepeľ mu zapichol priamo do chrbta.

Všetko sa to odohralo krátko pred polnocou na Černockého ulici v bratislavskej Rači. Útočníka vraj rozzúrilo to, že videl, ako sa jeho žena v nočných hodinách vracia v spoločnosti druhého muža.



Keď kráčal za nimi, vytiahol nôž. To, že ho má v ruke, videl jeho kamarát, ktorý aj s partiou ďalších sedeli na múriku pred bytovkou. Postavil sa teda a kričal na neho, aby nič nerobil. Muž zrejme nezvládol nápor emócií a bodol nevinného kamaráta zo zadu do chrbta. Potom rýchlo utiekol smerom cez park.

Tam mal vraj zahodiť aj nôž, ktorý polícia krátko po útoku našla. Zraneného kamaráta previezli záchranári do nemocnice na bratislavské Kramáre. Policajti ihneď vyspovedali svedkov, nôž údajne zaistili a pustili sa do hľadania útočníka.

To by však nemalo byť zložité, keďže muža im svedkovia dôkladne opísali a na spomínanej ulici má aj bývať. Policajti sa v týchto chvíľach prípadom stále zaoberajú.

TV JOJ/ilustračné

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie správy