Jasno
20°
Bratislava
Jarmila
28.4.2024
Zavraždený Albánec († 27) vedel, že mu idú po krku
Zdielať na

Zavraždený Albánec († 27) vedel, že mu idú po krku

Albánec, ktorého v piatok zavraždili v bratislavských Troch vežiach, asi tušil, že mu ide o život. Údajne bol v kaviarni veľmi nervózny, stále sa obzeral a pri sebe mal podľa našich informácií aj zbraň. Viac svetla do objasnenia vraždy môže priniesť taxikár, ktorý vraha viezol...

Policajti už vypátrali taxikára, ktorý mal podľa všetkého viezť páchateľa k Trom vežiam. "Naďalej pokračujeme v ostatných vyšetrovacích úkonoch a stále po páchateľovi pátrame," uviedla bratislavská policajná hovorkyňa Tatiana Kurucová.

Neznámy muž sa doviezol taxíkom a niekoľkokrát vystrelil na 27-ročného kosovského Albánca a ušiel. Postreleného zachraňoval pán Jozef. "Aj napriek veľkej snahe lekárov sa ho nepodarilo zachráňiť," uviedla hovorkyňa Univerzitnej nemocnice Bratislava Zuzana Čižmáriková.

Zavraždený údajne býval v objekte. Ten je strážený bezpečnostnými kamermi, čo by mohlo policajtom pomôcť v hľadaní páchateľa. Vrah musel presne vedieť, kde sa nachádza jeho obeť. Nemôžeme vylúčiť ani to, že v kaviarni mal informátora, ktorý mu dával správy o tom, kde presne sedí jeho obeť.

K vražde došlo v deň, keď Úrad pre vyšetrovanie organizovanej kriminality na tlačovke vyhlásil, že polícia zaistila novú drogu určenú pre slovenský trh a taktiež zničila drogové laboratórium. Celý záznam z tejto tlačovej konferencie môžete nájsť tu.

Existuje možnosť, že existuje medzi týmito dvomi prípadmi spojitosť. "Je všeobecne známe, že albánska mafia na Slovensku ovláda trh s narkotikami," povedal pre televíziu JOJ bývalý policajný šéf Ján Packa. Za tento ozvlášť závažný zločin hrozí páchateľovi trest odňatia slobody od 15-tich do 20-tich rokov väzenia.

Tri veže_streľba_Bratislava_postrelený muž

SITA

Súvisiace články

Najčítanejšie správy