Polojasno
13°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Nemec si chcel splniť sen, teraz zbierajú jeho telo po kúskoch
Zdielať na

Nemec si chcel splniť sen, teraz zbierajú jeho telo po kúskoch

Zdroj: ISIFA/ilustračné

Pre vyšetrovateľov ide o záhadu. Svetobežník z Nemecka si s partnerkou chceli len splniť sen a oboplávať celý svet. Sen však napokon skončil kdesi v južnom Tichomorí, kde v okolí ohniska boli nájdené porozmetané kúsky tiel, kosti, zuby a šatstvo. Muž je nezvestný a polícia predpokladá, že sa možno stal obeťou ľudožrútov... Jeho partnerka prežila, no sexuálne ju obťažovali!

Na ostrove Nuku Hiva, najväčšom v súostroví Markézy vo Francúzskej Polynézii, prilákalo policajtov dymiace rozľahlé spálenisko. Na niekoľkých štvrcových metroch tu našli kúsky kostí, zubov, zostatky šiat a gombíky.

Čaká sa na výsledky laboratórnych skúšok

Podľa prokurátora ide o miesto zločinu. Ľudské telo tu bolo zrejme rozkúskované a spálené spolu s akýmsi zvieraťom. Či ide o telo jedného z nemeckých turistov, musia zistiť laboratórne skúšky v Paríži.

ISIFA/ilustračné

Nemcovu partnerku napadol a sexuálne obťažoval domorodec

37-ročná partnerka vypovedala, že asi týždeň po priplávaní na ostrov sa zoznámili s domorodcom, ktorý muža pozval na lov. Domáci lovec sa však čoskoro vrátil so správou, že Nemec mal nehodu a potrebuje pomoc. Nemka sa zmätená vrátila z džungle s tým, že ju domorodec sexuálne obťažoval a priviazal k stromu. Vyslobodila sa, no ani po jednom z mužov neostala stopa.

Cesta okolo sveta sa skončila...

Na cestu okolo sveta sa dvojica vybrala v apríli roku 2008 z Turecka. Do Polynézie dorazili aj so svojou 14 metrov dlhou loďou koncom augusta a tu chceli zostať niekoľko mesiacov.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy