Zatiahnuté
Bratislava
Vojtech
23.4.2024
Boby predáva na Slovensku spermie za 40 eur!
Zdielať na

Boby predáva na Slovensku spermie za 40 eur!

Naši reportéri našli na internete netradičný inzerát. Muž, ktorý si želá byť oslovovaný ako Boby, ponúka na predaj svoje spermie! Na Slovensku ide o prvú lastovičku, v zahraničí sa však spermie predávajú cez internet celkom bežne. A tak sme o Bobym a jeho malých kamarátoch zisťovali viac. K dispozícii sme mali jeho emailovú adresu aj telefónne číslo.

Spermie až na druhom stretnutí

Prvé stretnutie má byť nezáväzné, cena jednej dávky 40 eur. Plus - budúca matka nesmie od darcu očakávať oplodňovanie... S týmto mužom, autorom inzerátu, sa nám zatiaľ telefonicky ani mailovo nepodarilo spojiť. Podľa našich informácií by malo celé stretnutie prebiehať nasledovne:

Žena sa na prvom stretnutí dozvie viac o mužovom pôvode, vzdelaní, vzhľade. Ak sa jej zapáči, stretnú sa druhýkrát. Tu jej muž odovzdá nádobku so svojím genetickým kódom. Umelé oplodnenie musí prebehnúť do niekoľkých hodín. Dostupné informácie hovoria, že ženy na to používajú obyčajnú injekčnú striekačku.

Žena ohrozuje zdravie svoje aj svojho dieťaťa

Podľa našich zákonov je to úplne legálne a podľa gynekológov je aj oplodnenie možné. "Je to ale čin, ktorý môže byť skúmaný z hľadiska zdravotného, etického, morálneho, ale nie z hľadiska trestného práva," informuje právnička Lucia Kurilovská.

Keď žena podstúpi darcovstvo v zdravotníckom zariadení, nie je ohrozená nákazou či genetickým ochorením. Čo sa naopak pri "súkromnom" oplodnení stať môže. U nás však Centrá reprodukčnej medicíny liečia len heterosexuálne páry.

Čo lesbičky a osamotené ženy?

Problém tak majú osamotené ženy a lesbičky. Preto je aj v okolitých krajinách predaj spermií cez internet na vzostupe. V susednom Poľsku pribúdajú na stránkach stovky nových inzerátov každý mesiac a záujem je obrovský.

40 eur za dávku no stovky ako výživné!

Ženy však riskujú zdravie a darca síce má 40 eur za dávku zaplatených, no ak by žena o niekoľko rokov označila muža za otca svojich detí, mohol by pekne prerobiť - po dokázaní testov DNA mesačne posielať nie malé percento zo svojich príjmov...

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy