Skoro jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Gynekologické kreslo ako fetiš, všetko je možné!
Zdielať na

Gynekologické kreslo ako fetiš, všetko je možné!

Ľudia majú najrôznejšie sexuálne úchylky a každému sa páči niečo iné. My ženy však určite nepovažujeme za nič príjemné posadiť sa do gynekologického kresla. Predstavte si, nájdu sa aj takí, pre ktorých je gynekológia fetiš..

Niektoré z nás by si dali radšej zaživa tri zuby vytrhnúť, ako ísť raz za rok na kontrolu ku gynekológovi. Verte či nie, šialená skupina z Berlína však žne s gynekologickou šou obrovský úspech. Pani doktorka v rokoch dokáže zo svojich pacientok na pódiu dostať maximum. 

Skupina má rada tvrdšie čísla, chcú šokovať, ale nie nezmyslami, šou musí mať aj príbeh. Gynekologická šou je skutočne umeleckým dielom.

Neviete, či sa máte skôr pozerať, čo robia s úbohou pacientkou alebo ako sa zabávajú nezbedné sestričky. Odsávačky na bradavkách a prepichovanie kože injekčnými ihlami im zjavne spôsobuje veľkú radosť.

Sú radi, keď sa ľudia chytajú za hlavu a privierajú oči od hrôzy. Jednoducho idú za hranice až k bizarnosti, ale vždy aj so štipkou humoru. Kým niektorým diváčkam sa až kolená podlamovali pri predstave podobného priebehu gynekologického vyšetrenia, páni sa radi zhostili úlohy lekárov.

Pri pohľade na predstavenie majú diváci od zdesenia padnuté sánky. Nikomu z tej príšernej šou nič neuniklo. Ono, ľahko je ukázať prstom, že to je hnusný úchylák, ale priznajme si, nie sú naše erotické sny niekedy ešte drsnejšie?

tv joj

Súvisiace články