Polojasno
21°
Bratislava
Žigmund
2.5.2024
Nový spôsob veštenia. Osud máte zapísaný aj v pozadí
Zdielať na

Nový spôsob veštenia. Osud máte zapísaný aj v pozadí

BRATISLAVA / Väčšina ľudí si pri slove veštenie predstaví odhaľovanie minulosti, prítomnosti či budúcnosti z dlane, kariet alebo kávy. Existuje však aj veštenie z ľudského pozadia a má aj odborný názov - rumpológia.

Podľa skúsených veštkýň je totiž celé naše telo ako jedna veľká kniha. Obľúbený mužský zvyk obkukávania ženského pozadia tak má konečne dôvod.

Rumpológiu ako vešteckú metódu vypracovali starovekí Rímania a Babylončania. Dnes je vo svete najznámejšou rumpologičkou matka slávneho herca Sylvestra Stalloneho.

Na Slovensku zatiaľ oficálne žiadny rumpológ ani rumpologička nefiguruje. Talenty by sa však pravdepodobne našli.  

Podľa veštkyne Giny Kaiserovej je možné čítať z ktorejkoľvek časti ľudského tela, teda nielen z dlane, či z očnej dúhovky. Veštec sa ale musí naučiť jazyku tela. "Všetko je možné, keď si človek vie v tom nájsť to svoje vnútorné videnie," hovorí veštkyňa.

Veštiť sa dá aj zo zadku, pozrite si reportáž:

Zadok je anténou

Bez vnútorného videnia, teda intuície, veštenie sotva pôjde. Okrem toho veštec sa musí vedieť orientovať.

Guľa, karty, dlaň, či zadok sú len akousi anténou, ktorá veštcovi pomáha napojiť sa na zdroj informácií, čo je možné prirovnať k internetu.

Ten nám pomôže ukázať naše možnosti, no nerozhodne za nás, rovnako ako ani veštkyňa. "To, ako sa budem mať zajtra, záleží od toho, aké rozhodnutie a kroky podniknem dnes," zakončila veštkyňa. 

Súvisiace články