Zatiahnuté
20°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Ďalšia obeť podvodnej veštkyne! Ženy vystraší a okradne
Zdielať na

Ďalšia obeť podvodnej veštkyne! Ženy vystraší a okradne

Už v utorok sme vás v spravodajstve TV JOJ informovali o veštkyni - podvodníčke. Tá od dôverčivej ženy vylákala za niekoľko mesiacov 20 tisíc eur. Napríklad aj tak, že jej sľúbila očistiť zlaté šperky od negatívnej energie. Okradnutá žena ich už nikdy envidela. Zdá sa však, že táto žena nie je jedinou obeťou.

Našu televíziu kontaktovala aj ďalšia žena, ktorú údajne podviedla. Podvodníčka vystupuje na internete ako veštkyňa Andrea. Jej metódy sú pritom u dôverčivých klientiek takmer rovnaké. Najprv ich vystraší nebezpečenstvom, neskôr od nich vytiahne peniaze. 

Podvedenú ženu vraj čakalo nešťastie

Podobný prípad sa stal aj ďalšej podvedenej žene. Jej skúsenosť je pritom podobná ako v predošlom prípade. "Ona mi odpísala, že zajtra ma čaká nejaké nešťastie, ide o život. Že nevidí to presne, či to je autohavária, ale že ona to zablokuje teraz a aby som prišla. Tak som tam išla a už ma to stálo len peniaze, peniaze a peniaze," uviedla podvedená žena.

Oznámte to polícii

Ak máte s touto veštkyňou z okolia Senice podobné skúsenosti, mali by ste kontaktovať políciu. Alebo napíšte na noviny@joj.sk my vaše informácie posunieme ďalej polícii.

ISIFA

Súvisiace články

Najčítanejšie správy