Skoro jasno
17°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
ANKETA: Desať miest, kde prežijete najlepší sex
Zdielať na

ANKETA: Desať miest, kde prežijete najlepší sex

Sex a fantázia neoddeliteľne patria k sebe. Síce sa väčšina z nás miluje na fádnom mieste, ako je posteľ, v kútiku duše túžime po niečom inom. Viac kreatívnom. Muži by sa najradšej milovali v lietadle, ženy zase preferujú sex na pláži. Po čom túžite vy?

1. Sex v aute 

Nepohodlnosť, málo miesta, riziko, že vás niekto pristihne... Ale zato maximálne vzrušenie! Aspoň u Američanov vyhráva milovanie v aute na plnej čiare. Podľa výskumu iniciovaného firmou na výrobu kondómov, ktorý publikoval server usatoday.com, mu dáva prednosť prekvapujúcich 48% opýtaných.

ISIFA

2. Sex v lietadle

Milovanie vo výške niekoľko kilometrov patrí medzi rozšírené erotické fantázie (sníva o nej 33% mužov), málokto však má odvahu na to, aby ju realizoval. Už len preto, že každý, kto niekedy cestoval lietadlom vie, že toalety na palube lietadla sú príliš malé aj pre účel, ku ktorému sú pôvodne určené.

theguccislut.tumblr.com

3. Sex na pláži

Romantická predstava milovania v morských vlnách alebo v horúcom piesku na pláži je vlastná najmä ženám. O tomto mieste sníva 26% účastníčok výskumu.

ISIFA

4. Sex v kúpeľni

Milovanie vo vani plnej horúcej vody považuje za vzrušujúce 22% opýtaných, ale ani taký sprchovací kút alebo vírivka nie sú na zahodenie...

ISIFA

5. Sex v kancelárii

Hoci sex v kancelárii vás môže stáť miesto alebo vám narušiť sľubnú kariéru, aspoň raz si ho vyskúšalo 11% zamestnancov a 7% si ho užíva opakovane.

ISIFA

6. Sex v kuchyni

Prečo by mala kuchynská linka alebo jedálenský stôl slúžiť len k jednému účelu? Mnoho mužov sa naviac priznáva, že ich partnerka im pripadá najviac sexi, keď varí niečo dobré...

ISIFA

7. Sex na práčke

Až nabudúce naplníte práčku špinavou bielizňou a spustíte prací cyklus, otvorte fľašu vína a odlákajte partnera od televízie alebo počítača. Len čo príde na rad odstreďovanie, je tá správna chvíľa na akciu! Podľa prieskumu časopisu Cosmopolitan si na zapnutej pračke užíva sex štvrtina opýtaných...

ISIFA

8. Sex v kempe

V nabitom kempe, kde vám okolo stanu pobehujú deti, psi a opití puberťáci, sa asi na sexuálny zážitok príliš nesústredíte. Zato odľahlé končiny, kde líšky dávajú dobrú noc, sú pre prírodne orientovaných milencov doslova raj na zemi...

ISIFA

9. Sex v lese

Nevadia vám mravce, komáre, muchy a podobná háveď? Rozdajte si to v lese. Za vzrušujúce to pokladá 27 % účastníkov prieskumu.

ISIFA

10. Sex v posteli

Posteľ len na sex. Podľa britského výskumu by manželská posteľ mala slúžiť výhradne k milostným hrám, potom by sa však mali partneri odobrať každý do svojej spálne. Lekári totiž tvrdia, že v spánku sa ľudia navzájom rušia chrápaním alebo prevaľovaním. To môže byť zdrojom choroby srdca, dýchacích ciest alebo dokonca depresií...

ISIFA

Extra tip? Kapota auta 

Sex v aute chce podľa prieskumu praktikovať 48% ľudí. Vyskúšal si ho aj policajt v uniforme, ktorý si užíval sex na kapote auta. Nevedel však, že ho pri tom nakrúca priemyselná kamera. Divoký sex ho však prišiel poriadne draho, z policajného zboru ho vykopli. 

Ešte začiatkom jesene minulého roka sa podarilo získať zábery, na ktorých uniformovaný policajt sexuje s milenkou na kapote auta. Pikantná scéna sa udiala v Novom Mexiku na juhozápade Spojených štátov.

Muž zákona si myslel, že ho pri milostných hrách nemôže nikto vidieť. So ženou zašiel do prírody, nerátal však s tým, že zaparkoval rovno pred objektívmi skrytých kamier, ktoré mali nakrúcať vandalov nehnuteľností. S milenkou si tak užíval sex, ako v reality šou.

Aké miesto preferujete Vy? Hlasujte v ankete vpravo hore. Ďakujeme!

Súvisiace články