Jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Najhorší incest na svete! Štyri generácie sa reprodukovali medzi sebou
Zdielať na

Najhorší incest na svete! Štyri generácie sa reprodukovali medzi sebou

Zdroj: DailyMail

NEW SOUTH WALES / Štyridsať dospelých a detí žilo spolu v incestnom vzťahu v austrálskom štáte New South Wales. Súd pre závažnosť prípadu zmenil celej rodine priezvisko. Pôvodne sa nevolajú Coltovci.

Betty Colt našli policajti v roku 2012 v manželskej posteli so svojím bratom Charliem. Ich deti približne vo veku od 10 rokov zase vykonávali sex s tetami a strýkmi. Za to jej hrozí minimálne desaťročný trest vo väzení.

Jej synovia vo veku 16 a 15, boli medzi piatimi z 13 odobratých detí, ktoré pani Coltovej v roku 2012 vzali, pretože boli výsledkom sexuálneho spojenia medzi ňou a jej otcom, bratom, alebo iným príbuzným. Píše portál DailyMail.

Tvárové deformácie

Betty Colt tiež čelí obvineniu z nabádania syna Bobbyho k únosu jej dvoch synov z pestúnskej rodiny, kde boli umiestení. Rozhodnutie o väzbe padne 1. septembra.

Žena a jej trinásť detí detí objavili pred dvoma rokmi policajti. Žili v špinavých podmienkach v kopcoch okolo malebnej poľnohospodárskej komunity zasadenej juhozápadne od Sydney.

DailyMail

Deti mali tvárové deformácie, nevedeli hovoriť zrozumiteľne. Nepoznali zubnú kefku, alebo toaletný papier. Žili v špinavých karavanoch a stanoch bez tečúcej vody a elektriny. V karavanoch mali odkryté elektrické drôty.

Žiadne toalety

Policajti nenašli žiadne toalety, sprchy alebo vane. Deti boli neumývané, na sebe mali špinavé oblečenie a takmer všetci mali mykózu na nohách. Boli plachí a úradníkom stačil malý očný kontakt aby sa dozvedeli, že niektoré nevedeli rozprávať.

Prípad rodiny Colt je považovaný za najšokujúcu ságu o zneužívaní detí a patrí medzi jeden z najhorších prípadov incestu na svete vôbec.

Detský Súd v New South Wales urobil zriedkavo vídaný krok. Aby odhalil prípad, v decembri minulého roka odobral deti z rodiny.

Getty Images

Kto je otec?

K intímnym vzťahom v rodine medzi štyrmi generáciami došlo v južnej Austrálii, v štáte Victoria, v západnej Austrálii a nakoniec v New South Wales. Aby sa vyvarovali vypuknutiu škandálu, cestovali zo štátu do štátu. K prevaleniu kauzy došlo počas nevinnej konverzácie jedného z detí na školskom dvore. 

"Moja sestra je tehotná a my nevieme, ktorý z mojich bratov je otec," povedal jeden z členov rodiny. Oni si neuvedomovali, že ich deti boli výsledkom intímnych vzťahov medzi bratmi a sestrami. Všetko odštartovali ich praprarodičia z osady, ktorí boli brat a sestra.

Súvisiace články