Jasno
16°
Bratislava
Blažena
11.5.2024
Durex odštartoval prvú celosvetovú digitálnu súťaž – Naked Box
Zdielať na

Durex odštartoval prvú celosvetovú digitálnu súťaž – Naked Box

Zdroj: ISIFA

Celosvetovú súťaž s názvom Naked Box zahájila značka Durex spoločnosti Reckitt Benckiser 7.marca 2012. Súťaž spočíva vo vytvorení kreatívnej podoby nového obalu kondómov. Jej motto znie: "Vy dodajte ochranný obal nám a my poskytneme ochranu Vám.“

Víťazný obal bude značka Durex vyrábať, distribuovať a predávať takmer po celom svete. Cieľom súťaže je nielen odmena za vytvorenie najkreatívnejšieho obalu, ale tiež podpora tém, ktorá súvisia so sexuálnym zdravím. Táto súťaž sa sústreďuje na fakt, že medzi vytvorením zaujímavého obalu na kondóm a sexualitou existuje vzájomný vzťah.

Celosvetová súťaž

Súťaž je pre účastníkov z celého sveta a bude prebiehať od 7.3.2012 do polnoci 17.4.2012. Je dovolené prihlásiť viac ako jeden návrh na osobu. Návrhy do súťaže musia byť prihlásené požadovaným spôsobom do polnoci 17.4.2012 anglického času. Víťaz celosvetovej súťaže bude oznámený 4.5.2012 na stránke www.designdurexbox.com/sk.

Návrhy sa prihlasujú cez internet prostredníctvom URL: http://www.facebook.com/durexslovensko.

Návrhy je potrebné prihlásiť nasledovne:

- Navštívte hore uvedenú webovú stránku.

- Pokiaľ máte svoje vlastné nástroje a šablóny pre tvorbu dizajnu, môžete svoj návrh vytvoriť pomocou nich. V opačnom prípade môžete pre vytvorenie svojho návrhu využiť šablóny a nástroje, ktoré sú k dispozícii na vyššie uvedenej webovej stránke.

- Podrobné pokyny, návody a tipy ako by mal návrh škatuľky vyzerať nájdete pod hlavičkou "Cover Your Box“ (Obleč svoju škatuľku) na webových stránkach o súťaži.

Hlasovať môžu len živí ľudia. Hlasy, ktoré budú vložené prostredníctvom robotov , automatov, mechanizmov, programov alebo podobných duplicitných prostriedkov sú neplatné. Jedna osoba môže hlasovať pre ľubovoľný počet návrhov a počet hlasov počas jedného dňa je neobmedzený.

//

_gde_ndcqdwhpwv = new Image(1,1);

_gde_ndcqdwhpwv.src='http://sk.hit.gemius.pl/_'+(new Date()).getTime()+'/redot.gif?id=.AiVhr.grZi8nBE61Z0jVYZirmEF7oLsC5apiyN4Hk3.p7/fastid=2305843009233791849/stparam=ndcqdwhpwv';

//]]>