Skoro jasno
17°
Bratislava
Absurditou roka sa stal zákaz milostných hier oslíkov
Zdielať na
Zaujímavosti

Absurditou roka sa stal zákaz milostných hier oslíkov

POZNAŇ / Absurditou roka sa môže pýšiť poznaňská ZOO. Jej riaditeľ po zásahu miestnej konzervatívnej političky rozdelil oslí pár. Svojimi milostnými hrami pohoršoval niektorých rodičov.

Tosia a Napoleon. Niektorým rodičom pri návšteve zoologickej záhrady v poľskej Poznani prekážalo, že ich deti mimoriadne zaujali oslíky, ktoré sa k sebe mimoriadne mali.

Za hranicami Poľska

Rodičia sa preto sťažovali priamo političke z konzervatívnej strany, ktorej reakcia na seba nenechala dlho čakať. Riaditeľovi ZOO nariadila, aby rozdelil oslíky drôteným pletivom.

Aféra sa dokonca dostala až za hranice Poľska do ďalekej Malajzie. Zamilovaných oslíkov sa zastali i ochrancovia zvierat. Nakoniec to všetko dobre dopadlo a nepárnokopytníky sú opäť pohromade.

Bezpohlavný macko

V tradičnej ankete čitateľov denníka Gazeta Wyborcza o absurditu roka skončil na druhom mieste zákaz Macka Pú ako maskota detského ihriska.

Podľa miestnych politikov macko nenosí nohavice, ako maskot vyzerá bezpohlavne a mohol by ohroziť sexuálny vývoj detí.

Tretie miesto sa ušlo afére z mesta Kielce. Zamestnanci úradu práce podozrievali nezamestnaného fotografa, že pracuje načierno. Poslali mu provokačný email, v ktorom chceli zistiť cenu za nafotenie svadby. Problémom bolo, že zamestnanec poslal dotaz zo svojej služobnej adresy.

Pozrite si, ako somár dokáže vyjadriť svoj názor:

Zdielať na

Súvisiace články