Skoro jasno
20°
Bratislava
Florián
4.5.2024
Chceš sa ženiť, koľko zarábaš? Prioritou je dnes výška platu
Zdielať na

Chceš sa ženiť, koľko zarábaš? Prioritou je dnes výška platu

Čistá láska až za hrob? Ani náhodou, dnešným trendom sú vraj svadby z rozumu. Muž, ktorý poriadne nezarába, bude mať problém nájsť si partnerku, pretože z úprimného pohľadu a zmyslu pre humor sa zaľúbenci asi nenajedia. Potvrdzujú to aj niektoré prieskumy, hoci kritériá mužov a žien na svojich partnerov sa líšia.

Zvoľte si výšku zárobku

Náklady na život sú vysoké, a tak sa dostatočný zárobok dostal na prvú priečku kvalít - pred inteligenciu, zmysel pre humor, či sexepíl. Dokonca aj na zoznamovacích portáloch si ako kritérium môžete zvoliť výšku zárobku. "Môj manžel nemusí byť bohatý, mal by mať ale stabilné zamestnanie s možnosťou budúceho rastu. Tiež musí byť pracovitý a v čase ženby by mal mať vlastný dom," tvrdí tanečná inštruktorka.

Zrejme nie je najromantickejšie opýtať sa na prvom rande - počuj a ty koľko zarábaš? Ale tieto ženy tvrdia, že bez dostatočne tučného balíka sa dnešní muži oženia len veľmi ťažko. Náklady na život sú vysoké a tak sa dostatočný zárobok dostal na prvú priečku kvalít - pred inteligenciu, zmysel pre humor, či sexepíl. Dokonca aj na zoznamovacích portáloch si ako kritérium môžete zvoliť výšku zárobku.

Príjem je najdôležitejším kritériom

Ženbychtiví muži akoby patrili popri týchto slečnách do inej doby. Ich požadované kvality partnerky sú úplne nemateriálne. "Moja budúca žena by mala byť krásna osobnosť," uvádza pán v zoznamke.

Prekvapivé zistenia odhalil čínsky zoznamovací portál. Až tretina žien uviedla, že príjem je najdôležitejším kritériom. Absolútnym ideálom je takzvaný Gao Fušuaj - muž vysoký, bohatý a pekný.

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

ISIFA

Súvisiace články