Jasno
14°
Bratislava
Žigmund
2.5.2024
PRIESKUM. Najviac párov sa rozchádza v sobotu
Zdielať na

PRIESKUM. Najviac párov sa rozchádza v sobotu

Sociálne siete dokážu podrobne zmapovať nielen, či už reálne, alebo len internetové priateľstvá, ale aj Váš milostný život! Sami vraj na nástenky vešiame podrobnosti o každej partnerskej hádke, ale aj o rozchodoch a nových začiatkoch s niekým iným.

Partner nájdený pod stromčekom

Vznikli z toho skutočne zaujímavé štatistiky, ktoré zverejnil server mešej-bl.com. Najviac vzťahov vzniká v mesiaci Valentína, čiže vo februári. Práve vtedy si najviac ľudí mení svoj status na "zadaný". Druhé obdobie, vhodné na lásku je vraj okolo Vianoc - každý tretí používateľ sociálnej siete si nájde partnera pod vianočným stromčekom.

Ľudia sa však nielen schádzajú, ale aj rozcházdajú - najviac single ľudí pribudne v apríli a v júli. A viete ktoré dni sú najpopulárnejšie na rozchod? Údajne je to piatok a sobota.

Podľa piesne zistíte...

Vie sa aj to, čo následne títo nešťastníci robia. Začnú na nástenke svojej sociálnej siete ukladať pesničky. Najpopulárnejšími rozchodovými hitmi sú „Rolling in to deep“ od Adele či „Take Care“ od Rihanny a Drake. Naopak skladby, ktoré zverejňujú čerstvo zamilovaní sú „Love on top“ od Beyonce alebo „Just the way you are“ od speváka Bruna Marsa.

Štúdia ukázala, ktoré páry sú šťastnejšie v reálnom živote. Ženy sú spokojnejšie, ak majú na sieti spoločnú profilovú fotografiu s partnerom, muži sú zase šťastnejší, ak sa k svojej drahej aj menovite priznajú.

Aký je zatiaľ rok 2012

PercentáStav
37používateľov je single
31používateľov je v manželstve
22používateľov je vo vzťahu
5používateľov je zasnúbených
2používateľov to má komplikované
1používateľov je za otvorený vzťah

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

ISIFA

Súvisiace články