Polojasno
11°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Ako rozpáliť partnerku? Zabudnuté erotogénne zóny
Zdielať na

Ako rozpáliť partnerku? Zabudnuté erotogénne zóny

Na ženskom tele je hneď niekoľko miest, ktoré napomôžu k intenzívnejšiemu vzrušeniu pri sexuálnych hrách. Najlepšie na celej veci je, že každá žena má v určitý okamžik citlivé iné miesta. Tajomstvo erotogénnych zón teda spočíva v ich nájdení, správnej intenzite stimulácie, čo je niekedy záhada aj pre samotné ženy a pre mužov tak nevyspytateľná a mnohokrát prekvapivá cesta za poznaním.

UPOZORNENIE: Obsah nie je vhodný pre maloletých čitateľov.

Medzi tradičné miesta patria samozrejme prsia, klitoris, G-bod, zadok či ušné lalôčky. Existujú však aj miesta, na ktoré sa častokrát zabúda, pričom je to veľká škoda.

Kolená

Väčšina ľudí vie, že medzi najcitlivejšie miesta patria podkolenné jamky, ale na kolená ako také sa úplne zabúda. Pritom oblasť jabĺčka je podľa odborníkov na sex oveľa viac citlivejšia ako spomínané podkolenné jamky. Toto miesto je naviac považované za jediné, kde je skutočne čo okusovať.

Venušin pahorok

Oblasť, kde má svoje miesto ochlpenie, môže byť porovnateľne citlivá ako ostatné časti vonkajších pohlavných orgánov. Priamo vyzýva k najrôznejším formám dotykov, ale aj ku stimulácii pomocou špeciálnych olejov.

Oblasť brucha

U žien zabudnutá a pritom veľmi zmyselná oblasť. Podľa odborníkov dokonca existujú ženy, ktoré pri určitých cvikoch na posilnenie brušných svalov zažívajú orgazmus. Pre bežných smrteľníkov tak postačia iba myšlienky na to, čo bude nasledovať, ak sa muž so svojimi dotykmi dostane podstatne nižšie. Iba obyčajné myšlienky dokážu pôsobiť na vaginálne svaly, čo oživuje vzrušenie a môže viesť až k vyvrcholeniu bez priameho pohlavného styku.

Pery

Bozkávanie by malo byť súčasťou každého milovania. Podľa sexuológa Dr. Krychmana by sa ženy mali s mužmi bozkávať aspoň 5 minút pred pohlavným stykom. Intenzitu bozkov možno zosilniť aj dotykmi.

Pokožka hlavy

Možno taktiež milujete masáž hlavy, ktorú vám urobí kaderníčka pri umývaní vlasov a je veľká škoda, že potom ľudia zabúdajú na pokožku hlavy v súvislosti s milovaním. Pokožka hlavy je pokrytá obrovským množstvom nervových zakončení a je tak skutočne mimoriadne citlivá na dotyk. Masáž hlavy tak dokáže uvoľniť napätie, ale taktiež zvyšuje prietok krvi a hormóny dopamín a serotonín tak môžu rýchlejšie zaplavovať telo. Predovšetkým dlhovlasé ženy priam milujú, ak ich občas ich muž potiahne za vlasy.

Nohy

Tajomstvá reflexológie boli známe už v Staroveku. Už vtedy milenci vedeli, že na nohách sú body, ktorých stlačenie môže vyvolať sexuálne vzrušenie. Masáž či trenie nôh by teda aj dnes malo byť samozrejmosťou.

Krk

Veľmi zmyselná časť ženského tela. Podľa odborníkov neexistuje pre ženu niž lepšieho, ako keď muž za ňou stojí, zľahka jej masíruje ramená a pritom sa svojimi perami dotýka jej šije. Pokiaľ pritom žena pustí uzdu aj svojej fantázii a začne si predstavovať, kam sa až partnerove pery môžu dostať, následný sex môže dostať úplne iné grády.

Staňte sa fanúšikom spravodajstva TV JOJ na sociálnej sieti FACEBOOK a vyhrajte!

ISIFA

Súvisiace články