Polojasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Sex po hádke? Má rovnaký účinok ako kokaín!
Zdielať na

Sex po hádke? Má rovnaký účinok ako kokaín!

Sex po hádke? Nič lepšie nemôže byť! Aspoň to tvrdia napríklad priaznivci hinduistického učenia tantra. Odborníci ale varujú. Je totiž návykový a má rovnaký účinok ako kokaín!

UPOZORNENIE: Obsah nie je vhodný pre maloletých čitateľov.

Hádka každý druhý deň

Britskí vedci zistili, že priemerný pár sa poháda 167- krát. A to za jediný rok a len v spálni. Ak však konflikt končí sexom na udobrenie, nie je to práve najlepšie riešenie.

"Je to takpovediac riešenie z extrému do extrému. Je za tým túžba cítiť sa príjemnejšie, ako pri hádke. Túžba po pocite eufórie sa však ničím neodlišuje od človeka závislého na drogách, ako napríklad kokaíne," píše s odvolaním sa na štúdie odborníkov denník The Daily Mail.

Ako droga...

Sex je síce príjemný, no problém, pre ktorý vznikol konflikt, nerieši. A čo býva najčastejším dôvodom? Peniaze či nespokojnosť partnerky s prístupom muža k riešeniu jej starostí.

V spálni je to zase bitka o perinu! Nasleduje partnerovo chrápanie a to, že jeden z nich dovolí deťom prespať v posteli s rodičmi. A ten druhý mal práve chuť na divoký sex. "Ak sa pred udobrovaním, ktoré končí milovaním hádate, máte tendenciu urobiť to znova. Chcete totiž prežiť ten pocit znova a znova. A tak vyvolávate konflikt len preto, aby prišiel sex," uzatvára britský The Daily Mail.

Staňte sa fanúšikom spravodajstva TV JOJ na sociálnej sieti FACEBOOK a vyhrajte!

Súvisiace články