Polojasno
15°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
ZÁZNAM. Uviazol v milenke, okukávala ich celá dedina!
Zdielať na

ZÁZNAM. Uviazol v milenke, okukávala ich celá dedina!

Tak toto bolelo hneď dvakrát. Najprv fyzicky, keď muž uviazol vo svojej vydatej milenke, ktorá dostala svalový kŕč a on z nej nemohol vyslobodiť svoju pýchu... A potom dostala poriadne zabrať aj jeho psychika. V chúlostivej pozícii totiž nešťastnú dvojicu obdivovalo široké okolie.

Dejiskom kuriózneho prípadu sa stala minulý týždeň dedina pri kenskej metropole Nairobi. Sexuálne radovánky, pri ktorých žena podvádzala svojho manžela, sa pre pár skončili parádnym fiaskom a dvojica si zároveň vystrihla z hanby kabát...

Videli to všetci. Aj manžel...

Na dvojicu zaseknutú v misionárskej polohe sa totiž prišla pozrieť celá dedina a jej obyvatelia priam dychtili po tom, aby vzhliadli čosi z tohto trapasu. Vo vnútri miestnosti, kde sa odohral, nechýbala kamera, a tak si pohľad na prichytených milencov môže na internete vychutnať celý svet. Ušetrený od neho nebol ani podvádzaný manžel, ktorý pripomínal kôpku nešťastia.

Kŕč ako dôsledok čiernej mágie?

Vyjadril sa ale, že on neveru svojej manželky už zopár týždňov tušil. Preto vraj zašiel za miestnou šamankou, ktorá na na jeho ženu zoslala pomocou čiernej mágie kliatbu. Takto vysvetľoval svalový kŕč, ktorý nevernicu postihol, nešťastný paroháč...

Spravilo to dvesto eur...

Tvrdil tiež, že pokiaľ si spolu s milencom jeho ženy nevyrovnajú účty, kŕč nikdy nepovolí. Prítomní policajti, ktorí strážili miestnosť pred nájazdmi zvedavcov, to ale nebrali úplne vážne a počkali, kým kŕč sám povolí. Sokovia v láske sa napriek tomu napokon dohodli. Milenec zaplatil podvádzanému mužovi za prepožičanie si jeho manželky v prepočte asi 200 eur.

Staňte sa fanúšikom spravodajstva TV JOJ na sociálnej sieti FACEBOOK a vyhrajte!

Milenci_černoch_posteľ_žena

isifa - ilustračné foto

Súvisiace články

Najčítanejšie správy