Zatiahnuté
15°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Spala s tisíckou mužov. Teraz sa priznala: Predtým som bola chlap!
Zdielať na

Spala s tisíckou mužov. Teraz sa priznala: Predtým som bola chlap!

Tisíc chlapov si teraz asi trhá vlasy. Všetci totiž spali od roku 2005 so ženou, z ktorej teraz vyliezlo šokujúce priznanie: "Predtým som bola muž! Táto predstava asi väčšine jej sexuálnych partnerov z už "pomužského" obdobia príliš nejde popod fúzy...

Ženou, o ktorej je reč, je od sexu závislá Britka Crystal Warren. 42-ročná žena, ktorá bola do roku 2005 mužom, prezradila toto svoje tajomstvo britskému denníku The Sun. Lovkyňa mladých zajačikov, ktorá sa narodila ako Christopher Snowden, povedala: "Bojím sa, že táto správa nahnevá mnoho ľudí, keď si to prečítajú, ale musela som povedať pravdu."

Po rokoch v nesprávnom tele si užíva život...

Pohlavie si nechala zmeniť v roku 2005. Od ranného veku cítila, že je žena uväznená v mužskom tele. Potajomky si skúšala oblečenie svojej matky. "Veľa ľudí si bude myslieť, že som klamala tým, s ktorými som spala. Ja ale nemám tento názor. Som žena. Minulosť je už za mnou. Som iba obyčajná baba, ktorá si chce užívať život po toľkých rokoch v nesprávnom tele," obhajuje sa Crystal.

Ďalej hovorí: "Chcem sa nechať nafotiť a vyzerať pri tom sexy, aby ľudia videli, že som žena so všetkým, čo k tomu patrí. Aby nemohli povedať, že vyzerám ako chlap." V roku 2002 podstúpila hormonálnu a laserovú liečbu, aby sa zbavila ochlpenia a aby jej narástli prsia. O tri roky neskôr svoju premenu na ženu dotiahla do konca. Nechala si zmeniť pohlavie.

Po operácii sa jej sexuálny apetít zbláznil

"Spala som s mnohými mužmi aj pred operáciou, ale po zmene pohlavia sa môj sexuálny apetít zbláznil. Mala som sex aj so sedmičkou mužov za deň. Ani dnes nevydržím bez sexu 24 hodín v kuse." Tri mesiace po operácii bola na swingers párty, kde za pár hodín stihla sex s desiatimi mužmi!

Že Crystal nie je homosexuál, ale žena uväznená v mužskom tele, to si uvedomovali aj jej rodičia. Na ceste za zmenou pohlavia ju preto podporovali. "Som vďačná mojej najlepšej kamarátke Megan, ale aj rodičom, že mi pri tom všetkom pomáhali. Bez nich by som to nezvládla," uzavrela pre mnohých šokujúci rozhovor Crystal, ktorá bola do roku 2005 Chistopherom.

facebook.com

Súvisiace články