Polojasno
15°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Sex na verejnosti je vzrušujúci, ale... Hrozí trojročná basa!
Zdielať na

Sex na verejnosti je vzrušujúci, ale... Hrozí trojročná basa!

Spolu so stúpajúcimi teplotami klesá aj atraktivita milostných hrátok v manželskej posteli. Sex vonku v sebe spája romantiku, dobrodružstvo a adrenalín. Ak si ho chcete užiť a zároveň sa vyhnúť verejnému pohoršeniu, voľte nenápadné milostné pohyby aj vhodné oblečenie, ktoré dokáže hrátky maskovať.

Ak ste sa rozhodli vymeniť posteľ za vyvádzanie na verejnosti, skončili ste podľa výskumu denníka USA Today v aute...

Sex v lietadle je často fantáziou

Práve tam sa totiž oddáva potešeniu 48 percent párov. Na druhom mieste sa umiestnil les, kde čas od času súloží 27 percent párov, tretie miesto obsadili pláže s 23 percentami. Ak lietate na dovolenku s vidinou, že si, po vzore klišé z pornofilmu, užijete milostné hrátky na toaletách, môžete si s pokojom kúpiť lístok na autobus. Podľa výskumov je totiž sex v lietadle omnoho častejšie fantáziou, než aby sa naozaj uskutočnil.

Celá tretina opýtaných mužov ho uviedla ako zážitok, ktorý by chcela skúsiť, no zatiaľ k tomu nedošlo. Ženy to majú rovnako so sexom na pláži, po ňom zatiaľ túži 26 percent.

Najlepšie sa to robí v kabínke

Ak sa dá veriť reálnosti príspevkov v internetových diskusiách, je veľmi obľúbeným a frekventovaným miestom na rýchlovky skúšobná kabínka v obchode. "Kapota auta, kuchyňa, obývačka, to všetko je fajn, ale skutočne najväčšie vzrušenie a asi ten najlepší sex, aj keď išlo o rýchlovku, som zažila v prezliekacej kabínke v obchode. To bol vrchol, na ktorý nezabudnem," tvrdí jedna z diskutujúcich. 

"Ja osobne spomínam na sex v telefónnej búdke. Išli sme z večere a mali sme na seba takú chuť, že už sme to proste nevydržali a zapadli sme na najbližšie miesto, kde bolo aké také súkromie. Ten adrenalín bol proste super," spomína Libor.

Pomôže deka a dlhá sukňa

Adrenalín je síce veľké afrodiziakum a sex na verejnosti má veľa výhod, ale vždy by ste mali urobiť patričné kroky, aby ste na svoj zážitok nespomínali v súvislosti s nepríjemnosťami.

Ak dopredu viete, že sa váš výlet skončí erotickými hrátkami, nepodceňte rekvizity. Deka či dlhá sukňa partnerky nielen do značnej miery zvýši mieru pohodlia, môžete ich využiť pri maskovaní intímnych partii.

Hrozí nakazenie HIV

Odmenou za svoju odvahu vám bude silnejší a búrlivejší orgazmus, pretože svoju rolu tu okrem adrenalínu zohrávajú endorfíny a tento radostne namiešaný koktejl vaše pôžitky výrazne zintenzívnia."Sex vonku úplne milujem. Nie som Exhibicionistka a nepotrebujem mať pocit, že ma niekto pozoruje, ale zbožňujem pocit, že robíme niečo zakázané, čo sa vymyká konvenciám. Zážitok je omnoho intenzívnejší," hovorí Kristína.

Sex vonku však nemá len kladné stránky. Okrem toho, že môžete skončiť na policajnej stanici, hrozí pri sexe vonku aj riziko omnoho väčšie. Podľa výskumu z roku 2006, ktorý zverejnila spoločnosť Aids Care, sa viac ľudí nakazí vírusom HIV. Pravdepodobne preto, že je spojený skôr s jednorázovými známosťami.

Staňte sa fanúšikom spravodajstva TV JOJ na sociálnej sieti FACEBOOK a vyhrajte!

ISIFA

Súvisiace články