Skoro jasno
14°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Nad plným štadiónom sa zjavilo UFO!
Zdielať na

Nad plným štadiónom sa zjavilo UFO!

VANCOUVER / Bejzbaloví hráči na vancouverským štadiónom s tisíckami fanúšikov boli práve uprostred hry. Jeden z fanúšikov si však niečo všimol a kameru priblížil nad stromy pri štadióne - vtedy zbadal na večernej oblohe neidentifikovateľný objekt, UFO! Samotní hráči si UFO začali fotografovať...

Videli ho hráči aj fanúšikovia

Twitter sa okamžite zaplnil fotografiami hráčov a fanúšikov z kanadského štadióna Nat Bailey, ktorí nadšení zjavom lietajúceho disku so svetlami na spodnej strane fotky zverejňovali. Na YouTube sa tiež objavilo video. A akoby mimochodom - hráči Vancouveru bejzbalovú hru malej ligy vyhrali 5 - 1 proti Everett AquaSox.

Niektorí začali žartovať - vieme, komu intergalaktická návšteva fandila. Alebo - za všetko vďačíme kozmickému zásahu. Na videu je vidieť modrý objekt v tvare kozmického disku, ktorý sa údajne podľa užívateľov Twitteru pohyboval pomaly hore a dole.

Skeptici hovoria o hračke

Užívateľov YouTube však nepresvedčil. "Ja skutočne verím v UFO. Ale, prosím vás, zobuďte sa! Nie som taký hlúpučký, zaostalý a dôverčivý človek ako vy, ostatní." Ďalší z komentárov tvrdí, že kamera bola natočená na juhozápad, smerom k vancouverskému medzinárodnému letisku, takže pokojne mohlo ísť o nejaké lietadlo.

Ďalší hovoria o hračkárskych lietadlách, na ktoré sa údajné UFO podobá a jeden zase podotkol, že sa mu zdá, že niekde blízko sa určite dávajú lekcie photoshopu... Podľa The Huffington Post však v roku 2012 padol rekord v množstve správ, v ktorých ľudia tvrdia, že zbadali v Kanade UFO - údajne až 1 981-krát!

Článok si môžete pozrieť aj cez iPhone či iPad vďaka novej aplikácii. ZADARMO.

liveleak.com/tubemediacom

Súvisiace články