Zatiahnuté
10°
Bratislava
Vojtech
23.4.2024
UFO? Video zachytáva záhadný objekt nad Texasom
Zdielať na

UFO? Video zachytáva záhadný objekt nad Texasom

SAN ANTONIO / V Amerike sa rozmohla metóda snímania na kameru zvaná skyfishing. A práve vďaka nej sa istému Texasanovi podarilo na oblohe zachytiť neznámy, neidentifikovateľný objekt, ktorý letí príliš nízko na oblohe. Žeby UFO? Pýta sa autor videa...

UFO nad Texasom?

Na oblohe sa objavil malý, biely objekt, ktorý letí nízko nad obzorom texaského mesta San Antonio. Video mal podľa stránky Kens5.net nakrútiť Američan Mario Vallejo, podľa ktorého objekt smeruje juhozápadne. "V poslednej dobe vidím takéto veci na oblohe často, ja ale neviem, o čo ide," povedal pre portál.

"Rybárčenie na oblohe"

Na svojom YouTube profile zase dodáva: "Podľa mňa nejde ani o vzdušný balón, ani o satelit alebo nejaké lietadlo." Video napokon spomalil a pridal aj príslušný výsek, kde je objekt vidno z väčšej blízkosti.

Kamerku si pritom umiestnil pred dom a asi hodinu ju nechal nakrúcať príslušný výsek na oblohe. Práve táto metóda ponechania kamery nakrúcať oblohu sa nazýva skyfishing (doslova rybárčenie na oblohe) a pre UFO-chtivých Američanov sa stáva táto metóda čoraz populárnejšia... Videjko texaského UFO vzniklo pritom túto sobotu, 10. augusta, zverejnené bolo aj na Latest-UFO-Sightings.net.

Článok si môžete pozrieť aj cez iPhone či iPad vďaka novej aplikácii. ZADARMO.

YouTube.com/Saufotx

Súvisiace články