Oblačno
18°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Zjavenie na oblohe! Nad motoristami bdel anjel
Zdielať na

Zjavenie na oblohe! Nad motoristami bdel anjel

WELLINGTON / Skoro ráno prekvapilo motoristov na floridskej diaľnici zvláštne zjavenie na oblohe. Nad tmavými mrakmi sa totiž sformoval biely oblak, ktorý pripomínal anjela! Niektorí okamžite vytiahli fotoaparáty a zjavenie zachytili. Pozrite sa!

Anjel bdel nad vodičmi

"Toto je úžasný obrázok oblaku anjela na oblohe od môjho syna, ktorý sa objavil včera (v utorok) vo Wellingtone na Floride," píše na Facebooku matka autora fotografie, ktorá ju hneď aj zverejnila. Obrázok a správu zverejnila aj floridská lokálna televízia WPTV s informáciou, že anjel sa nad motoristami objavil už o siedmej ráno miestneho času.

Mal zrazu vyrásť nad skupinkou čiernych mrakov ako biely anjel, ktorý nad vodičmi držal ochrannú ruku. Nejde pritom o prvého "oblakového" anjela na oblohe. Podľa televízie WPTV už v marci tohto roka zazrela jedna žena z Palm Beach Gardens ružový oblak v tvare anjela.

Anjel aj pre pápeža

A nikoho neprekvapí, že to bolo presne 13. marca, teda v deň, keď bola konkláve zvolený v poradí 266. pápež katolíckej cirkvi - František. Podľa wikipedia.sk ide zrejme o oblak cirrus - izolovaný oblak v tvare bielych jemných vlákien alebo škvŕn či úzkych pásov.

Ľudia však v oblakoch dokážu nájsť, rozpoznať konkrétne objekty vďaka veľkej podobnosti. A fantázii sa medze predsa nekladú... Pozrite sa!

Článok si môžete pozrieť aj cez iPhone či iPad vďaka novej aplikácii. ZADARMO.

Facebook/WPTV

Súvisiace články