Skoro jasno
19°
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Objavili sa nové zábery mimozemšťanov z Roswellu, VIDEO vo vnútri
Zdielať na

Objavili sa nové zábery mimozemšťanov z Roswellu, VIDEO vo vnútri

SANTA FE / Pred desaťtisícovým davom v Novom Mexiku špecilisti na UFO odhalili fotografie mimozemšťanov z roswellského incidentu. Podľa ufológov dokazujú, že mimozemské návštevy nie sú výmyslom.

Roswellský incident z 2. júla 1947 stále priťahuje pozornosť. Podľa ufológov sa päťdesiat kilometrov od mesta Roswell v Novom Mexiku v USA zrútil mimozemský lietajúci objekt.

Tvrdia, že z trosiek vtedy vytiahli aj obyvateľov z inej planéty. Americká vláda prípad uzavrela s tým, že trosky sú pozostatkom meteorologického balónu.

Mnohí tomu ale neveria. "Tieto fotografie dokazujú, že mimozemské návštevy sú realitou," vyhlásil UFO špecialista Jaime Maussan.

Buď svedkom

Sedadlá podujatia s názvom Buď svedkom boli zaplnené do posledného miesta - desaťtisíc ľudí ani nedýchalo. Ďalší sedeli za počítačmi a prednášku sledovali prostredníctvom internetu.

Reuters

Zverejnené fotografie našli na povale domu v Arizone uložené v krabici. Overovanie ich pravosti zabralo päť rokov.

archív noviny.sk

"Stvorenie prezentované na fotografii jasne ukazuje, že to nie je múmia, človek, cicavec, či figurína. Analýza si vyžaduje detailné znalosti z komparatívnej medzidruhovej anatómie," myslí si výskumník a autor diel o UFO Richard Dolan.

V Novom Mexiku odhalili zábery mimozemšťanov z roswellského incidentu. Pozrite sa:

Súvisiace články