Skoro jasno
16°
Bratislava
Viola
18.5.2024
‪Spreadsheets. Hit medzi aplikáciami zmeria, akým ste milencom
Zdielať na

‪Spreadsheets. Hit medzi aplikáciami zmeria, akým ste milencom

SANTA MONICA / Akí dobrí ste v posteli? Aký je váš sexuálny výkon? Ako dobre ste schopní uspokojiť svojho sexuálneho partnera? Prezradiť to o vás má napríklad rýchlosť sexuálneho rytmu, hluk, ktorý v spálni produkujete, decibely pri orgazme - pretože práve toto zaznamená nová erotická aplikácia pre iPhone! Jej názov je Spreadsheets a práve tá by vám mohla prezradiť, akým milencom vlastne ste...

Prezradí vás rytmus aj decibely orgazmu

Ako sa v posteli pohybujete. Ako vzdychá vaša milenka - či dosť hlasno a dosť intenzívne, aby ste dostali body naviac. Váš sexuálny výkon sa totiž práve vďaka novej erotickej aplikácii Spreadsheets dostane pod prísny monitor jej akcelerometra (merača zrýchlenia) a mikrofónu, ktoré má v sebe zabudované a ktoré by váš iPhone mal zaznamenať.

Práve takto totiž štatisticky a vizuálne zanalyzuje vaše posteľné scénky - nečakajte však ani audio, ani videonahrávky. Dôležitý bude napríklad rytmus vašich radovánok (či už rýchlosť alebo frekvencia), dĺžka pohlavného styku, hluk, ktorý v spálni so svojou milenkou/milencom vyprodukujete, alebo decibely, ktoré váš partner vydá pri vyvrcholení. Tak presne toto vám ukáže a konečne zhodnotí nová aplikácia.

Ako získať body naviac

Samozrejme, získať môžete aj nejaké body mimo posteľnej scény a to pri zadaní, kedy vlastne k sexu dochádza. Či si užívate maznavý, dlhý sex počas lenivého nedeľňajšieho popoludnia, alebo rýchlovku skorého pracovného pondelkového rána. Viac informácií si môžete preštudovať aj TU!

Príliš erotická? Ide o zatiaľ jedinú povolenú erotickú aplikáciu, ku ktorej sa môžete dostať. Za sebou ich má iPhone už pár, tie sa však napokon dočkali zákazov. Napríklad aplikácia monitorujúca pohyb prsníkov, aplikácia, ktorá by vám dala vedieť o sexuálnych reklamách vo vašej blízkosti, aplikácia na vyzliekanie virtuálnych modeliek.

Článok si môžete pozrieť aj cez iPhone či iPad vďaka novej aplikácii. ZADARMO.

ISIFA/spreadsheetsapp.com

Súvisiace články