Polojasno
13°
Bratislava
Valér
18.4.2024
V poli sa objavili záhadné kruhy a obrazce! Odkaz od mimozemšťanov
Zdielať na

V poli sa objavili záhadné kruhy a obrazce! Odkaz od mimozemšťanov

Dedinu Húl zrejme opäť po dvoch rokoch navštívili mimozemšťania. Objavili sa tam záhadné kruhy v obilí. Zaujímavé je, že v tejto obci sa od roku 2007 na tom istom poli objavujú pravidelne. Či sú naozaj pravé, skúmajú odborníci.

Už sú zvyknutí

V dedine sa obrazce objavujú na tom istom mieste už niekoľko rokov po sebe. Tentokrát sú však vyobrazené na najväčšej ploche. Majú zhruba 500 metrov a ide až o 7 kruhov, ktoré by podľa ľudí mali niečo naznačovať. "Vychádzajú zo stredu, z prstenca. Je to taký pavúk a na konci každej tej uličky je obrazec," tvrdí obyvateľ obce Peter.

Piktogramy sú naozaj zaujímavé, nikde sme tam nenašli ľudské stopy. Či sú tieto piktogramy pravé, alebo nie, stále skúmajú odborníci. Tie, ktoré sa však v dedine našli po minulé roky sú podľa odborníkov zaručene pravé a určite ich neurobili ľudia. Či to však bude tak aj v tomto prípade by sa malo zistiť v najbližších dňoch .

To isté aj v Anglicku

Na poli v britskom grófstve Wiltshire v Woodborough Hill sa objavili obrazce pripomínajúce morského živočícha. Od tej doby sa experti snažia zistiť, odkiaľ sa tam vzali.

Záhadné obrazce na pšeničnom poli nafotila Lucy Pringleová v britskom grófstve Wiltshire v Woodborough Hill. Rôzne kruhy a obrazce v obilí sa tam objavujú pravidelne, naposledy boli zaznamenené koncom apríla. 

Tieto tri podľa serveru apimages niektorým pripomínajú zvláštnu, takmer vyhynutú rybu nazvanú Mesačník svietivý a meria úctyhodných 73 metrov.

Odkazy od mimozemšťanov

Ľudia sa o tieto mytologicky vyzerajúce obrazce vraj bijú. Jedni ich považujú za akési rurálne graffiti, iní sú presvedčení, že sú odkazom mimozemšťanov z tajomnej planéty Nibiru.

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

ISIFA

Súvisiace články