Jasno
13°
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Veľký penis? Tieto pravidlá sa oplatí pri sexe dodržať
Zdielať na

Veľký penis? Tieto pravidlá sa oplatí pri sexe dodržať

BRATISLAVA / Aj s malým gašparkom sa dá zahrať dobré divadlo, určite túto vetu poznáte. Dĺžka penisu vraj nehrá v posteli veľkú rolu, no predsa len pár pravidiel musia milenci dodržiavať, najmä ak je prirodzenie väčšie ako priemer.

UPOZORNENIE: Obsah nie je vhodný pre maloletých a mladistvých čitateľov.

Ideál je 15 centimetrov

Psychológ Stuart Brody a jeho tím z University of the West Scotland urobili prieskum, ktorého hlavným cieľom bolo zistiť, akú má spojitosť veľkosť penisu s dosiahnutím orgazmu. Píše britský portál dailymail.co.uk

300 opýtaných žien potvrdilo teóriu, že dámy zažívajú orgazmus s penisom s dĺžkou v priemere 15 centimetrov. Aj vy krútite hlavou, že ale veď v porne sú ženy doslova hotové už vtedy, keď im muž čo i len ukáže svoj nadmerne veľký nástroj?

Na anál rovno zabudnite

Veľký penis v skutočnosti vôbec nie je ženským snom. Ak nemáte pri sebe dostatok lubrigačného gélu, ani to neskúšajte. Nadmerne veľké mužské prirodzenie môže totiž bolestne oškierať pošvovú sliznicu. A to si predstavte, že vaša polovička nie je dostatočne vzrušená, aká bolesť to môže byť len potom.

Máte radi análny sex? Na ten rovno zabudnite. Konečník totiž nie je ani zďaleka tak prispôsobivý ako vagína. Existujú však ženy, ktorým takáto technika vadiť nebude, zisťujte to však veľmi opatrne.

Riziková je taktiež poloha, kedy do partnerky vnikáte zozadu. Tu jej to nemusí byť len nepríjemné, ale dokonca ju môžete aj zraniť. Hĺbka prieniku je v tejto polohe až príliš veľká. Ak sa ju to bude bolieť, skúste vyskúšať iné polohy.

Článok si môžete pozrieť aj cez iPhone či iPad vďaka novej aplikácii. ZADARMO.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy