Jasno
17°
Bratislava
Viktória
10.5.2024
Vášnivý sex. Žena (46) si zasekla hlavu v zábradlí
Zdielať na

Vášnivý sex. Žena (46) si zasekla hlavu v zábradlí

LIPECK / Neobvyklý zásah museli v noci zo piatka na sobotu podniknúť záchranári v stredoruskom meste Lipeck. Privolaní boli k dáme v problémoch. Na schodisku jedného z domov prežila 46-ročná žena sex s takou intenzitou, že sa jej v istom momente hlava ocitla medzi zábradlím. A nijak nešla von...

Nechal ju tam s hlavou v zábradlí

Jej partner zrejme nebol gentleman, ale dezertér, domnievajú sa miestne médiá. Milenec totiž opustil svoju mierne pripitú partnerku o tretej ráno v situácii, kedy nahá kľačala s hlavou uväznenou v zábradlí. Až privolaný sused zalarmoval pomoc. 

Záchranári potom ženu z pasce vyslobodili. Vraj celkom rýchlo, aj keď s problémami. "Za celú moju kariéru si niečo podobné nepamätám," zveril sa hlavný lipecký expert na civilnú obranu a mimoriadne situácie Alexej Docenko.

Sex pri úrade vlády

Miro (19) a Nikola (19) sú príkladom toho, že keď sa máte radi, na mieste nezáleží. Mladý párik sa chcel venovať telesným radovánkam opretý priamo o Úrad vlády Slovenskej republiky. Ono by to možno bolo úsmevné, no páriku za opieranie sa o ctihodný úrad hrozí aj väzenie. VIAC TU.

Článok si môžete pozrieť aj cez iPhone či iPad vďaka novej aplikácii. ZADARMO.

ISIFA

Súvisiace články

Najčítanejšie správy