Skoro jasno
21°
Bratislava
Viktória
10.5.2024
Mladá dvojica sexovala na verejnosti, dostala pokutu 120 €
Zdielať na

Mladá dvojica sexovala na verejnosti, dostala pokutu 120 €

KRAKOW / Dvojica mladých ľudí si horúce popoludnie rozhodla spestriť naozaj netradičným spôsobom, a to sexom na lavičke priamo pred miestnouo železničnou stanicou. Romantickú zábavu im ale prerušili miestni policajti.

Sex trval minimálne 30 minút

Polícia dostala hlásenie od pohoršujúcej sa dvojici. Mladí ľudia, podľa informácií od volajúcej, mali vykonávať sex na lavičke.

Keď prišli policajti na miesto nestačili sa diviť vlastným očiam, pretože dvojica, aj napriek tomu, že od nahlásenia udalosti prešlo dobrých 30 minút, stále vykonávala na lavičke sexuálny akt.

Pokuta 120 eur

Mladému páru neprekážalo ani to, že okolo nich bol pomerne veľký ruch návštevníkov neďalekej Galérie Krakowskej. Keď ale zbadali políciu, chuť na sex ich zrejme prešla. Obaja dostali pokutu vo výške 500 zlotých čo je približne 120 eur.

Aj na Slovensku evidujeme pár podobných prípadov. Minulý rok v novembri sa študenti Miro a Nikola oddávali jeden druhému priamo pri Úrade vlády. Im za tento trestný čin hrozilo väzenie. Pozrite si reportáž Daniela Levického Archleba.

Článok si môžete pozrieť aj cez iPhone či iPad vďaka novej aplikácii. ZADARMO.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy