Zatiahnuté
10°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Sex v aute mal každý tretí Slovák! Pod hrozbou pokuty
Zdielať na

Sex v aute mal každý tretí Slovák! Pod hrozbou pokuty

BRATISLAVA / 33 eur! To je výška pokuty, ktorú môžu policajti uložiť, ak pristihnú milencov pri sexuálnych radovánkach. A to aj v odstavenom aute. Z nedávneho prieskumu poisťovne Genertel vyplýva, že to napriek tomu skúsil každý tretí Slovák.

Obsah nie je vhodný pre maloletých a mladistvých čitateľov.

Pozor na ručnú brzdu

Auto skrýva v sebe celý rad možností. Milovať sa môžete v hlbokom lese, ale aj na veľmi rušnej ulici a vyskúšať k tomuto účelu môžete postupne všetky časti auta. Na predných sedadlách, na zadných sedadlách, na kapote...

Všetko záleží na ochote experimentovať, ale taktiež na miere exhibicionizmu. Milenci by ale nemali zabúdať na svoju bezpečnosť. Bežné je rozbehnutie automobilu kvôli nechcenému odbrzdeniu ručnej brzdy. Výnimočné nie sú ani narôznejšie modriny a odreniny, prípadne vyvrtnuté kotníky.

Verejné pohoršenie? 33 €

Doslova andrenalínovou záležitosťou môže byť sex vo verejnej doprave. Milovať sa dá v autobuse, vo vlaku aj v lietadle. Záleží na chuti a odvahe. Aj tu by mali byť milenci opatrní. Prudké zabrzdenie či rýchlejšie prejdenie ostrej zákruty môže mať nechcené následky.

K rýchlovkám potom zvádzajú miesta ako výťah, fotoautomat, priestor pri bankomate, podchody, autobusové a vlakové zastávky, kabínky na futbalových ihriskách. Aj tu však platí, že ak spôsobíte verejné pohoršenie, neminie vás pokuta 33 €..

Mali ste už niekedy sex za volantom?
Nie, nikdy 65,57%
Áno, v odstavenom aute 29,12%
Áno, aj počas jazdy 4,53%
Áno, skončilo to nehodou 0,78%

Článok si môžete pozrieť aj cez iPhone či iPad vďaka novej aplikácii. ZADARMO.

ISIFA

Súvisiace články

Najčítanejšie správy