Zatiahnuté
10°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Sex na jednu noc. Pravidlá, ako predísť trapasu
Zdielať na

Sex na jednu noc. Pravidlá, ako predísť trapasu

BRATISLAVA / Puritáni ani ďalej nečítajte, my ostatní sa priznajme, že sa to občas stane. Nečakané vzplanutie vášne a je z toho sex na jednu noc. Možno ste to zažili a ráno za sebou vliekli čierne svedomie. Ak dodržíte pár pravidiel, svedomie vás nezožerie.

UPOZORNENIE: Obsah nie je vhodný pre maloletých a mladistvých čitateľov.

Keď hokejista Jaromír Jágr v nedávnom rozhovore spomenul tému sexu na jednu noc, nehovoril ako svätý. Bez zábran a vskutku výstižne povedal: "Niekedy je sexuálna energia tak silná, že proste musí vyjsť von."

Reč bude o nečakanom vzplanutí a nezáväznom sexe, ktorý však má svoje pravidlá. 

1. Vynechajte známych

Neberte to ako pokyn k tomu, že odvlečiete z baru muža, o ktorom viete len to, ako sa volá a že pije rum. Rovnako však urobíte chybu, keď si vyberiete človeka z okruhu známych. Najlepšou voľbou je známy niekoho zo známych. Muž, ktorého bežne nestretávate. Taký muž vám najskôr neublíži a neodnesie si na pamiatku vašu peňaženku.

2. Bez budúcnosti

Už na začiatku si  musíte ujasniť, že ani jeden nehľadáte partnera pre život, inak sa nezáväzný románik premení na príval výčitiek. Najmä ženy často robia chybu, že vysielajú signály, než čo naozaj chcú. Ale býva to aj naopak, neexistuje pravidlo, že mužom ide o sex a ženám o partnerstvo. Ak cítite, že váš náprotivok hľadá niečo iné, vycúvajte.

3. Ste v pohode

Nasledujúce pravidlo súvisí s tým predchádzajúcim. Ak sa utápate v zlých vzťahoch, spamätávate sa z rozchodu, cítite sa osamelo, náhodný sex vám môže ešte viac uškodiť. Prekvapivé je zistenie, ku ktorému došli americkí vedci. Tím Jesseho Owena z univerzity v Lousiville bádal a prišiel na to, že milostné laškovanie s cudzími ľuďmi môže naozaj pomôcť len tým jedincom, ktorí sa cítia zle, zatiaľ čo na psychiku ľudí vyrovnaných a spokojných nemá žiadny vplyv.

4. Dôstojný záver

Nech už to dopadne akokoľvek, myslite na dôstojné ukončenie tohto romániku. Ste dospelí, takže nejaké to zakrádanie sa bytom s košeľou v ruke, obliekanie sa na rohožke a rýchly útek po schodisku si môžete odpustiť. Či už spolu strávite celú noc, alebo sa rozlúčite ešte počas nej, urobte to priateľsky, ale zároveň nesľubujte nič, čo nechcete.

5. Žiadne výčitky

Občas človek poruší všetky svoje osobné pravidlá a na druhý deň sa o slovo prihlási o slovo čierne svedomie, ktoré je schopné vyhlodať kráter do hlavy. Či už ste urobili hlúposť, boli príliš opití, alebo ste sa vyspali s niekým s kým ste naozaj nemali, už sa stalo, to nezvrátite. Skôr sa snažte myšlienky nasmerovať tak, že tadiaľto cesta nevedie a vy ste sa práve poučili.

Okrem týchto odporúčaní si však treba dávať pozor ešte na maličkosť. Hoci sa to nemusí zdať, kvalitu sexuálneho styku ovplyvňuje aj správny výber dňa na milovanie. Je to štvrtok. POZRITE SI REPORTÁŽ.

Článok si môžete pozrieť aj cez iPhone či iPad vďaka novej aplikácii. ZADARMO.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy