Jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Máte erotické sny? Viete, čo znamenajú?
Zdielať na

Máte erotické sny? Viete, čo znamenajú?

BRATISLAVA / Počas noci sa zobudíte zo živého sna, v ktorom ste sa zbesilo milovali so svojím šéfom, alebo ste sa oddávali milostným hrám na mieste plnom ľudí? Možno netúžite práve po tomto, ale váš sen svoj význam má.

UPOZORNENIE: Obsah nie je vhodný pre maloletých a mladistvých čitateľov.

Masturbácia

V sne vidíte, ako sa sama uspokojujete? Znamená to, že sex vo vašom živote hrá dôležitú úlohu a doslova si to užívate. Naviac rada beriete veci do svojich rúk, než aby ste čakala, až niečo urobia ostatní.

AK vás pri masturbácii niekto prichytí, prepadá vás pocit viny z vlastnej sexuality. Nebuďte konzervatívna, sex je predsa prirodzenou a hlavne príjemnou časťou života.

Sex s nadriadeným

Vystrašilo vás to? Nebojte, sen neznamená, že si to chcete s nadriadeným rozdať pri kopírke. Budete sa diviť, ale tento akt značí, že ste príkladným zamestnancom a svoju prácu máte naozaj rada.

Sex v trojke

Oddávate sa pohlavnému aktu v trojici a neskutočne vás to vzrušuje? V takom prípade je na čase vypustiť tok žiarlivosti, ktorú vo vzťahu cítite. Píše český portál Blesk.cz

Vidíte prsia

Ak sa vám v sne zjavia ženské prsia, potom túžite po dávke nehy a porozumeniu. Ak však vidíte mužskú hruď, je vaším snom kľud a bezpečie.

Sex v lietadle

Verili by ste, že lietadlo je vlastne symbol pre penis? Ak sa vám sníva o sexe v lietadle, potom verte, že chcete sexu viac ako máte teraz. Chcete zažiť dobrodružstvo a experimentovať.

Milovanie s vlastným partnerom

Prečo by sa vám malo snívať o niekom inom, keď máte doma naozajstného samca. Ak sa v sne oddávate sexu s vaším milým, zrejme je váš sexuálny život v poriadku. Ak sa ale po akte hanbíte, značí to naopak nedostatok sexu.

Buďme radi, že sa nám má o kom a o čom snívať. Predstavte si, že by muž neexistovali. Ako by to vyzeralo vám ukáže vo svojej reportáži Antón Adamčík.

Článok si môžete pozrieť aj cez iPhone či iPad vďaka novej aplikácii. ZADARMO.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy