Zatiahnuté
Bratislava
Jela
19.4.2024
Muž tvrdí, nakazila ma pohlavnou chorobou
Zdielať na

Muž tvrdí, nakazila ma pohlavnou chorobou

HUMENNÉ / V Humennom existuje zoznam ľudí, ktorí sú nakazení nebezpečnou pohlavnou chorobou. Mená mužov vraj napísala na papier mladá žena, ktorá pracovala v erotickom salóne. Mali sa na ňom objaviť aj vplyvní ľudia, preto vraj chcú tento prípad ututlať.

Mám sa ísť dať vyšetriť

"Volali mi pred dvoma týždňami policajti, že mám si dať vyšetrenie na pohlavné choroby. Je tu riziko, že môžem mať aj ja pohlavnú chorobu," tvrdí údajný nakazený. Volajme ho Rastislav.

"V roku 2013 sme nemali nahlásené ani jedno ochorenie na pohlavné choroby, ani syfilis ani HIV. Neevidujeme v našom regióne ani jeden prípad," informuje epidemiologička MUDr. Anna Sovčáková. V telefonáte mu vraj mali povedať že ide o osobu, ktorá v minulosti pracovala v erotickom salóne a podľa údajného zoznamu s ňou prišiel do kontaktu aj on.

Až dvesto ľudí figuruje na zozname

"Existuje nejaký zoznam, ktorý tá osoba dala na políciu s kým mala pohlavný styk a určití ľudia sú nakazení dokonca aj z policajných kruhov," pokračuje Rastislav.

"Na základe niekoľkých podnetov od občanov boli tejto veci robené previerky, ktoré sa zatiaľ nepotvrdili," povedala hovorkyňa policajného zboru Jana Migaľová. "Dvesto ľudí má byť na tom zozname," dodáva Rastislav.

Tieto informácie sa však nedajú jednoznačne ani vylúčiť, ani potvrdiť. Keďže je tu možnosť, že nakazení sa môžu dať vyšetriť mimo Slovenska. "Pokiaľ by sa dal dotyčný vyšetriť v zahraničí, tak by sme o tom nevedeli, alebo ak sa dá vyšetriť anonymne, o takých prípadoch nevieme," hovorí Sovčáková.

Článok si môžete pozrieť aj cez iPhone či iPad vďaka novej aplikácii. ZADARMO.

ISIFA

Súvisiace články

Najčítanejšie správy