Skoro jasno
17°
Bratislava
Jarmila
28.4.2024
Nový šampionát v sexe! Priamo na pódiu...
Zdielať na

Nový šampionát v sexe! Priamo na pódiu...

MIAMI/LOS ANGELES / Určite vám niečo hovoria Majstrovstvá sveta v hraní na Air Guitar! Na pódium sa postavia ľudia, ktorí predstierajú hru na imaginárnu vzdušnú gitaru. Čím bláznivejšie, kreatívnejšie, realistickejšie, vtipnejšie - tým lepšie. A presne na tomto princípe prebiehajú ešte jedny, oveľa kontroverznejšie majstrovstvá sveta - v predstieraní pohlavného styku! Fantázii sa ani tu medze nekladú!

UPOZORNENIE: Obsah nie je vhodný pre maloletých a mladistvých čitateľov.

Predveď to najbizarnejšie zo sexu!

Celá myšlienka vznikla pred piatimi rokmi ako paródia na šou Air Guitar (oveľa sexistickejšia, samozrejme) a rovnako malo ísť len o jednorazovú záležitosť. Ľuďom sa však predvádzanie pohlavného styku - akejkoľvek jeho fázy od zvádzania po samotný sex - análny, orálny, fetiše, polohy, spôsoby, metódy - tak zapáčilo a užili si pritom toľko zábavy, že producenti šou zmenili na oficiálny šampionát!

V priebehu letných mesiacov 2013 po celej Severnej Amerike, okrem dvoch štátov, kde bola súťaž zakázané, prebiehajú regionálne súťaže, ktorých výhercovia napokon poputujú do decembrového celonárodného kola v Austine! A aby to neboli Američania, o majstrovstvách už nakrúcajú aj dokumentárny film. Počas súťaží sa totiž toho udeje skutočne veľa, vrátane podgurážených fanúšikov, ktorí sa počas predstavenia neváhajú postaviť na pódium a zapojiť sa do hry ako "imaginárny" aktér pohlavného styku.

Sex štýlom karaoke

Povolené okrem nahoty a reálneho fyzického kontaktu je všetko. Kostýmy, precízna choreografia, sexuálne pomôcky, výber hudby závisí od účastníka a na celé vystúpenie má zhruba dve minúty. Keďže ide o karaoke štýl, pri sebe musí mať súťažiaci minimálne jednu imaginárnu osobu alebo objekt, s ktorým pohlavný styk prebieha.

Pritom zachytiť môže aj tie najbizarnejšie z najintímnejších posteľných (mimoposteľných) scén. Čudovali by ste sa, ale čím ďalej, tým serióznejšie ľudia svoje vystúpenia berú...

Ale kto hodnotí? Nuž, to sú pozvaní hostia - od majiteľov sexšpov, cez sexuálnych odborníkov, komediantov, celebrity, pornohviezdy, hudobníci či iní umelci. A posledné slovo má samozrejme publikum. Túto populárnu šou už prezentovali také televízie ako MTV, HBO či objavila sa dokonca v šou Amerika má Talent!

Článok si môžete pozrieť aj cez iPhone či iPad vďaka novej aplikácii. ZADARMO.

ISIFA

Súvisiace články

Najčítanejšie správy