Jasno
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Najhľadanejšie výrazy na slovenskom internete? Hotel Paradise!
Zdielať na

Najhľadanejšie výrazy na slovenskom internete? Hotel Paradise!

Vyhľadávač Google zverejnil výrazy, slová a mená, ktoré slovenská internetová verejnosť najčastejšie vyhľadáva na internete. Prezradíme vám, že nás v redakcii náramne pobavili a niektoré výsledky dokonca potešili! Dve prvenstvá si vyslúžila práve jojkárska šou!

Favoritom Hotel Paradise

Hotel Paradise je teda medzi internetovými surfermi najhľadanejší výraz. Podľa Google vyhrala táto šou hneď dve kategórie - Skokan roka 2012 a Najvyhľadávanejší televízny program. Googlili sme však aj mnohé iné výrazy.

Prvú priečku v rámci kategórie zahraničných osobností obsadila jednoznačne speváčka Whitneu Houston. Táto diva totiž spustila obrovskú vlnu záujmu o svoju osobu až po smrti.

"Na druhom mieste skokanov zahraničných celebrít sa umiestnil Felix Baumgartner, šialenec, ktorý skákal zo stratosféry. Na treťom mieste je osoba, ktorá, bohužiaľ, tento svet tohto roku opustila. Michael Clark Duncan, veľký obor z filmu Zelená míľa," informovala komunikačná manažérka Google Jana Zichová.

Z politikov vyhľadávaný Igor Matovič

Medzi lokálnymi osobnosťami šoubiznisu sa umiestnil na prvom mieste Majk Spirit, ďalej bodoval Peter Sagan a napokon na treťom mieste umelec s prezývkou Ego.

Nuž a aby sme im nekrivdili, aj politické osobnosti si radi vyhľadávame na internete. Prvé miesto v tomto prípade jednoznačne zaujal Igor Matovič, druhé Peter Kažimír a tretie Lucia Nicholsonová. Odhalené však boli aj ďalšie rebríčky. Napríklad ktoré jedlá si radi vyhľadávame, ktoré športy nás zaujímajú, alebo ako sa robia niektoré veci.

Tieto rebríčky si môžete pozrieť aj vo večernom spravodajstve TV JOJ!

Téme sa venuje Beáta Ksenzsighová. Spojte sa s ňou cez profil na Facebooku.

TV JOJ

Súvisiace články