Zatiahnuté
20°
Bratislava
Galina
3.5.2024
iPad a iPhone majú novú aplikáciu zadarmo. Na správy JOJ
Zdielať na

iPad a iPhone majú novú aplikáciu zadarmo. Na správy JOJ

BRATISLAVA / Pracujú pre známu automobilku, banku, aj medzinárodnú hokejovú federáciu. Reč je o slovenskej spoločnosti špecializujúcej sa na mobilné aplikácie. Vývojári z eGlu najnovšie pustili na trh aktualizovaný produkt vyrábaný pre televíziu JOJ.

Prepojenie cez facebook

Ide o aplikáciu pre spravodajskú stránku noviny.sk. Ide o aktualizovanú verziu pre iPhone a úplnú novinku pre iPad od firmy Apple.

"Prihláste sa využitím facebooku a získate tak možnosť komentovať články, prezrieť kto si ich číta, alebo si jednoducho označte článok ako obľúbený, aby ste mali k nemu rýchly prístup v budúcnosti," píše sa v oficiálnej anotácii na App Store.

"Obsahovo je určite najpestrejšia spomedzi všetkých slovenských novinových spracovaní," myslí si Samuel Pokorný zo spoločnosti eGlu. Tá sa zaoberá vývojom mobilných aplikácií a pracuje napríklad aj pre Medzinárodnú federáciu ľadového hokeja (IIHF).

Aplikácie sú free

Aplikácia ponúka kompletný prístup k spravodajským článkom z webu noviny.sk a šoubizové informácie z podstránky topstar.sk. Zároveň bezplatne sprístupňuje aj kompletný spravodajský archív odvysielaných relácií. "Použili sme jednoduchý a čistý dizajn, ktorý robí aplikáciu veľmi atraktívnu," doplnil Pokorný.

Skupina JOJ nedávno sprístupnila užívateľom zariadení iPhone a iPad aj aplikáciu s televíznymi programami, pôvodnou tvorbou aj diskusnými reláciami, ktoré vysiela. Za jej vývojom je spoločnosť Monogram Technologies.

Článok si môžete pozrieť aj cez iPhone či iPad vďaka novej aplikácii. ZADARMO.

eGlu

Súvisiace články