Zatiahnuté
13°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Znásilnil malú Aničku jej otčim?
Zdielať na

Znásilnil malú Aničku jej otčim?

Babička, ktorá sa stará o šesťročnú vnučku Aničku, tvrdí, že ju znásilnil jej exmanžel. Lekári to zatiaľ nepotvrdili. <b>VIDEO: výpoveď babky Edity Bališovej, lekára Mariána Rubinta a riaditeľa Krajského riaditeľstva PZ v Nových Zámkoch Daniela Záhoráka</b>

Šesťročnú Aničku v Strekove pri Nových Zámkoch možno znásilnil či sexuálne zneužil bývalý manžel jej babky.

Malé dievčatko si osvojila babka Edita po tom, ako ju jej matka opustila. Vychovávala ju spolu so svojím o 10 rokov mladším, dnes už bývalým manželom Miroslavom. Teraz tvrdí, že jej vnučku znásilnil.

V nedeľu prišli do domu aj záchranári, pretože podľa babky vnučka po tom všetkom vraj vracia a malo mať teplotu.

"Malá celá sa trásla, maminka, poď ideme preč. To aj v sanitke povedala, že jako jej to robeu, že jej to do úst dal a odbavoval sa na nej. A aj viackrat, nahatý," povedala.

Lekár Marián Rubint naznačuje, že sa nič nestalo: "Dievčatko sa má momentálne dobre a zatiaľ vyšetrenia, ktoré sme urobili, nepotvrdili túto závažnú informáciu. Zatiaľ to ani vylúčiť na 100% nevieme."
 
Podľa babky bol Miroslav bol alkoholik a na sex so ženami nemal vôbec chuť. Ale vraj pred 2 rokmi znásilnil aj exmanželku Editu.

Či šlo v tomto prípade skutočne o ohavné sexuálne obťažovanie opitého otčima, alebo len sprisahanie voči exmanželovi preveruje polícia.

Aničku čakajú v novozámockej nemocnici ešte psychologické a psychiatrické vyšetrenia,

"Vieme, že sexuálne zneužívanie nemusí byť len dokonaný sexuálny akt. To môže naozaj vyvrátiť len psychológ,"  povedal lekár.

Zdielať na

Najčítanejšie správy