Zatiahnuté
13°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Vodička zrazila na priechode dve ženy. Jedna z nich bojuje o život
Zdielať na

Vodička zrazila na priechode dve ženy. Jedna z nich bojuje o život

TRENČÍN / Na priechode pre chodcov zrazila vodička matku s dcérou. Matka bojuje o život.

Na druhú stranu cesty im zostávalo prejsť už len dva metre, no v tom prišiel silný náraz. Na jednom z priechodov pre chodcov v Trenčíne sa stala vážna dopravná nehoda. 59-ročná vodička zrazila svojím autom matku s dcérou. Vo štvrtok 21. decembra krátko pred 17.00 h došlo v Trenčíne na Hodžovej ulici k dopravnej nehode medzi osobným vozidlom značky Toyota Yaris a dvoma chodkyňami vo veku 55 a 22 rokov. Obe ženy po náraze odhodilo na vozovku. 55-ročná žena bola s vážnymi zraneniami hospitalizovaná v nemocnici. Aktuálne bojuje o život. Jej 22-ročná dcéra je mimo ohrozenia života, hospitalizovaná bola tiež.

"Chodkyne sa pohybovali po priechode pre chodcov z protiľahlej strany, čiže prešli v podstate celý priechod pre chodcov. Až vtedy prišlo k nárazu," informoval znalec odboru cestná doprava Milan Holéci. "Záchranári na mieste ošetrili 55-ročnú ženu a s polytraumou na umelej pľúcnej ventilácii transportovali do nemocnice v Trenčíne," reagovala Petra Klimešová. V nemocnici skončila aj 59-ročna vodička, ktorá do žien na priechode narazila. Utrpela silný šok a následne hyperventiláciu. 

Dychová skúška vodičky bola negatívna. Vyšetrovateľ z Trenčína začal trestné stíhanie vo veci prečinu ublíženia na zdraví. Čo viedlo k nehode je zatiaľ v štádiu vyšetrovania. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy