Jasno
14°
Bratislava
Viktória
10.5.2024
Ženu prenasledoval starší muž: Prežila desivé okamihy
Zdielať na

Ženu prenasledoval starší muž: Prežila desivé okamihy

TRENČÍN / Ide o 20-ročnú Sabinu, ktorú pri Váhu v Trenčíne prenasledoval a naháňal neznámy muž. Celé to podľa jej slov trvalo viac ako 20 minút. Nakoniec odišiel. Mladá žena sa z tohto desivého zážitku nedokáže spamätať.

"Nikdy v živote som sa tak nebála," opísala prenasledovaná Sabina. Neznámy muž bol schovaný za stromom a mladú ženu sledoval niekoľko minút. "Stále som sa na neho pozerala, či je tam. Keď som sa nepozerala, tak sa po mne rozbehol," dodala. Mladá žena sa snažila ujsť na tento ostrov. Muž jej však bol stále v pätách. "Bála som sa, že sa mi niečo stane hrozné."

Celý rozhovor si môžete pozrieť tu: 

​Podarilo sa jej zavolať mame. Tá vďaka videohovoru videla presne, čo sa deje. Po tom, čo pred ním ušla do vody, sa muž začal vyzúvať. "Bolo to strašné," reagovala mama prenasledovanej Sabiny. Do vody za ňou nakoniec nevošiel. Počkal ju na druhej strane, na brehu. Keď Sabina vyšla z vody, stál pri nej na vzdialenosť 10 metrov. Ako uviedla, po celý čas bol ticho.

​Na lúke sa našťastie objavil neznámy pán. Muž potom odišiel. O pár minút prišiel na miesto Sabinin priateľ. Ten našiel auto, v ktorom muž sedel. Podarilo sa mu ho aj odfotiť. "Keď som sa po ňom rozbehol, tak odišiel preč," dodal Dušan, Sabinin priateľ. K situácii sa vyjadrila aj hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru Trenčín Katarína Kuzmová: "Polícia prijala trestné oznámenie, vec je v štádiu preverovania. Viac informácií nie je možné poskytnúť."

Súvisiace články

Najčítanejšie správy