Zatiahnuté
13°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Dramatické ráno v Humennom: V skladovej hale vypukol požiar
Zdielať na

Dramatické ráno v Humennom: V skladovej hale vypukol požiar

HUMENNÉ / Požiar skladovej haly vypukol v stredu, 19. apríla, ráno na Jasenovej ulici v Humennom. Spoločnosť vyrába produkty do celého sveta. Strechu objektu hasiči postupne rozoberajú a požiar sa snažia zlikvidovať. Na miesto dorazil aj policajný vyšetrovateľ.

Požiar vypukol ráno okolo pol siedmej v areáli, kde sídli viacero firiem. Horelo v skladovej hale jednej z nich. Výrobky vyvážajú do celého sveta. "Naša firma vyrába antény. Máme tam materiál a súčiastky, ktoré súvisia s výrobou. Je to buď hotový tovar alebo súčiastky, pripravené na výrobu," uviedol Martin Marcinčák, zástupca poškodenej spoločnosti.

Na mieste okrem príslušníkov Okresného riaditeľstva zasahujú aj hasiči zo Záchrannej brigády HaZZ. Priestory kontrolovali pomocou termokamery. Aj keď horelo v bočnej časti budovy, kontrolovať museli celý objekt. Z priestorov postupne vynášali to, čo sa dalo zachrániť. "Musíme rozoberať strešnú konštrukciu postupne a hasiť," informoval Radoslav Tovarňak, veliteľ zásahu HaZZ Humenné.

Zástupca spoločnosti vylučuje, že by v tomto prípade išlo o úmysel. Hovorí o nešťastnej náhode. Určenie presnej príčiny vzniku požiaru je úlohou hasičského špecialistu. Krátko predpoludním bol na mieste aj policajný vyšetrovateľ a aj momentálne tam prebiehajú vyšetrovacie úkony.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy