Skoro jasno
18°
Bratislava
Blažena
11.5.2024
V rieke našli utopenú ženu. Podľa odhadov vo vode bola zrejme iba 2 až tri hodiny pre nájdením
Zdielať na

V rieke našli utopenú ženu. Podľa odhadov vo vode bola zrejme iba 2 až tri hodiny pre nájdením

NITRA / V rieke Nitra blízko Lužianok našli v utorok, 13. decembra, ráno ženské telo. Z vody ho dostali až hasiči. Podľa predbežných zistení žena zrejme skončila v rieke iba krátko pred nájdením.

Telo plávalo asi 600 metrov od mosta R1. Ľudia okamžite zalarmovali pomoc. Na miesto už zakrátko smerovali záchranári ako aj hasiči a policajti. Ženské telo sa snažili dostať čo najrýchlejšie z vody von.

"Boli sme privolaní k technickému zásahu. Plávajúca osoba bola na hladine rieky. Príslušníci pomocou lán a boardu vytiahli osobu na breh," opísal veliteľ zásahu Viktor Domián.

Aj napriek okamžitej záchrannej akcii, žene už pomôcť nedokázali. Podľa odhadov vo vode bola zrejme iba 2 až tri hodiny pre nájdením. Policajti začali zisťovať čo sa stalo a taktiež aj pátrať po totožnosti utopenej osoby. "Polícia okolnosti tejto tragickej udalosti vyšetruje ako prečin usmrtenia," informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva policajného zboru v Nitre, Renáta Čuháková. 

Žena mala na sebe oblečenú tmavú vetrovku a na nohách čižmy. Podľa informácií TV JOJ policajti už zakrátko zistili, že nebohá je 50 - ročná žena. Z domu podľa príbuzných odišla ráno. Obhliadajúca lekárka predbežne cudzie zavinenie vylúčila. Okolnosti prípadu sú v štádiu vyšetrovania. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy