Skoro jasno
20°
Bratislava
Bernard
20.5.2024
Tragédia na vlakovej stanici: Podľa informácií TV JOJ si žena mala ľahnúť na koľaje
Zdielať na

Tragédia na vlakovej stanici: Podľa informácií TV JOJ si žena mala ľahnúť na koľaje

PEZINOK / Na stanici prešiel ženu vlak potom, ako si mala pred ľuďmi ľahnúť na koľaje. Podľa informácií TV JOJ, bola pod vplyvom drog. Túto informáciu nám potvrdili kompetentní.

Tragédia sa stala v popoludňajších hodinách, priamo na železničnej stanici Pezinok. Podľa svedkov z miesta nešťastia si žena mala krátko pred druhou hodinou, ľahnúť do koľajiska pred nákladný vlak. Tento prichádzal plne naložený vozidlami z automobilovej továrne v Trnave. Aj napriek rýchlej reakcii vlakvedúceho, ktorý použil rýchlobrzdu, niekoľkotonový kolos zastavil až po približne dvesto metroch. "Nákladný vlak železničnej spoločnosti Cargo v železničnej stanici Pezinok zrazil a usmrtil osobu ženského pohlavia, ktorá ležala na druhej koľaji. Žena bola pod vplyvom omamných látok," uviedla Vladimíra Bahýlová, hovorkyňa ŽSR.

Nebohá si pri koľajisku nechala aj svoje osobné veci. Záchranári v krátkom čase dorazili na miesto, ale zrazenej žene už nedokázali pomôcť. "Na miesto sme vyslali ambulanciu rýchlej lekárskej pomoci. 39-ročná žena žiaľ utrpela zranenia nezlučiteľné so životom," priblížila Petra Klimešová, hovorkyňa OS ZZS.

Nebohá si pri koľajisku nechala aj svoje osobné veci. Doprava bola na úseku prerušená na približne hodinu. Po prvotných úkonoch spustili voľné koľaje. A doprava bola čiastočne obnovená. "Po prvej, tretej a piatej staničnej koľaji, rýchlosťou 40 kilometrov za hodinu. Odrieknutých bolo 10 vlakov osobnej dopravy v úseku Bratislava - Trnava," dodala Bahýlová. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy