Polojasno
15°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Bratislavská mestská časť baví svojich obyvateľov vtipnými plagátmi o testovaní
Zdielať na

Bratislavská mestská časť baví svojich obyvateľov vtipnými plagátmi o testovaní

Archívna reportáž: Jedno z testovacích centier navštívila aj prezidentka Čaputová

BRATISLAVA / Počas prvého plošného testovania chcela mestská časť Ružinov spríjemniť obyvateľom čakanie. Pred odberovými miestami vyvesili plagáty s vtipným obsahom. táto iniciatíva Ružinova mala veľký úspech, preto sa rozhodli zopakovať tento projekt aj pri skríningovom testovaní.

Na jeseň minulého roka 2020 počas celoplošného testovania na Slovensku sa starosta Martin Chren spolu so svojim tímom rozhodol prípadne čakanie v radoch spríjemniť obyvateľom. Spôsob akým to spravili bol nielen príjemný, ale veľmi zábavný. Na svojej sociálnej sieti, kde pozýval občanov k testovaniu dokonca napísal vtipný odkaz na konci: "P.S.: Svetielka moje, batérie do čipov nám stále nedodali, takže akcia 5G v nose pre každého sa odkladá, o presnom termíne rozhodne spoločná porada jašterov, iluminátov a Aštara Šerana v tretej dimenzii. Dovtedy sa teda musíte nechať ďalej sledovať dobrovoľne ako doteraz, najmä mobilmi a sociálnymi sieťami." 

Aj v januári 2021 prišli s rovnakým nápadom, ale s inými vtipnými sloganmi. "A tak sme si povedali, že to teraz zopakujeme, ba dokonca aj trošičku pritvrdíme a opäť prekročíme nejaké tie hranice medzí," napísal na sociálnej sieti starosta Martin Chren. Jedným z nich bola napríklad fotografia predsedu parlamentu, Borisa Kollára, pod ktorým bolo napísané "Nechajte sa zviesť plošným testovaním." Všetky vtipné plagáty nájdete v galérii. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy